Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie, investitori: la Bucuresti a avut loc primul Masterclass de vinuri grecesti!

de Adela Simonescu 30 Mai. 2014 3292
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru investitori si viitori investitori in domeniu, anuntam ca recent a avut loc un MasterClass de vinuri grecesti.

Evenimentul a fost organizat de Greka Terra, principalul importator de vinuri grecesti de top si alte delicatese grecesti in Romania si presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, Avram Laurentiu Achim.

In cadrul evenimentului au  fost promovate si degustate peste 20 de soiuri de vinuri sin categoriile rosu, rose, alb, retsina.

Vinurile degustate cu ocazia evenomentului provin din diferite regiuni de traditie ale Greciei, precum Macedonia, Tesalia, Attica, Peloponez, Insulele din Marea Egee, Insulele Ionice, Creta, fiind vinuri deja premiate in cadrul unor concursuri internationale de vinuri.

Cu ocazia evenimentului sustinut in data de 27 mai, a avut loc o prezentare realizata de Stellios Boutaris, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Grecia. In cadrul prezentarii, acesta a discutat despre vinurile grecesti,  vita de vie si zonele viticole din Grecia, destinata persoanelor cu cunostinte extinse despre vin.

Mai mult, in cadrul evenimentului a fost prezent si ambasadorul Greciei in Romania, impreuna cu presedintele Camerei de Comert Eleno - Romane.

Cateva dintre publicatiile care au avut reprezentanti in cadrul evenimentului:  Vinul.ro, bloggeri de vin, cum ar fi Vin2.ro, Provin.ro, Oenolog.ro, presedintele Organizatiei Somelierilor din Romania si reprezentanti ai Winetaste.ro, degustatori privati si reprezentanti ai pietei vitivinicole, cum ar fi Vinimondo si Vinibuoni.ro.

Cateva dintre soiurile de vinuri grecesti care au fost degustate in cadrul evenimentului: Boutari Moschofilero, Biblia Chora White, Kir-Yianni Akakies, Sigalas Santorini, Tselepos Driopi Reserve, Kir-Yianni Ramnista si Samos Vin Doux.

Nu credem ca vinurile romanesti se lasa mai prejos, insa cu siguranta avem de invatat de la greci. Soiurile acestora si vinurile produse de mesteri cu experienta in domeniu nu pot decat sa ne predea lectii importante pentru succesul afacerilor noastre.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: vinuri grecestiafaceri cu vinuriafaceri vita de vie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]