Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cutremuratorul adevar despre ce se ascunde in spatele cuvintelor pe care le adresam copiilor nostri

de Ilinca Dobrescu 20 Oct. 2013 2802
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce nu se vede, nu merita atentie? Gresit. Gresim enorm cand le spunem copiilor nostri lucruri pe care niciodata nu ar trebui sa le auda. Fara sa vrem, le transmitem mesaje gresite, mesaje care ar putea sa ne distruga evolutia normala.

Ce faci atunci cand descoperi ca puiul tau este nesigur si lipsit de incredere in fortele proprii? Ce faci cand vezi ca nu are respect de sine si ca are un comportament total nepotrivit.

Se poate ca odrasla ta sa fie frustrata pentru ca nu simte iubire din partea ta? Esential de cunoscut este faptul ca el poate dezvolta dezechilibre grave din cauza unor probleme emotionale.

Ajuta-l sa descopere lumea asa cum iti doresti tu. Ajuta-l sa devina un adult responsabil, un om care sa simta ca se poate baza pe propriile sale puteri. Ajuta-l sa se simta bine in pielea lui.

Se prea poate sa ii transmiti anumite mesaje care ii vor produce probleme mai tarziu. Si sunt multe probleme care vor fi rezolvate foarte greu mai tarziu. Asigura-te ca le previi si ca mai tarziu nici nu vei mai avea ce sa rezolvi!


Descopera ACUM, pana nu e prea tarziu, care sunt situatiile in care mesajul tau, verbalizat sau subliminal, pune frana dezvoltarii armonioase a copilului tau!

Detalii complete aici, in pagina de descriere a ghidului "37 de mesaje gresite pe care le transmiti involuntar copilului tau">>>


Tags: mesaje gresite copiighid pentru parinti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]