Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marketingul prin articole

de Adina Vasile 22 Feb. 2011 3493
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ziua de azi, un lucru este clar. Content-ul este inca regele. Generand contentul potrivit si apoi distribuindu-l (acest lucru este cunoscut si sub numele de "article marketing"), te poate ajuta sa te pozitionezi ca expert si sa iti imbunatatesti rezultatele de marketing online.

Este usor si foarte benefic sa incepi scrierea articolelor. Multi marketeri folosesc article marketingul pentru a-si imbunatati rankingul in motoarele de cautare, pentru a transmite informatii sau pentru a-si promova produsele si serviciile pe care le vand.



Referitor la scopul tau, gandeste-te sa folosesti article marketingul ca pe un mod extraordinar de a construi relatii de incredere cu cei care iti urmaresc aceste articole.

Dezvoltarea informatiei online a atras dupa sine o varietate de niveluri de content. Anumite continuturi sunt valide, altele sunt pur si simplu fictive. Cand scrii, asigura-te ca furnizezi referinte, exemple sau citezi din diferite surse. Acest lucru te va ajuta sa construiesti credibilitate si sa iti informezi publicul de continutul tau care este credibil.

Pentru ca article marketingul tau sa fie eficient, urmeaza aceste sfaturi:

Fa o cercetare de piata a nisei tale. Inainte sa te apuci sa scrii despre orice subiect, incepe prin a gasi nisa care este populara si despre care simti ca poti scrie. Ar trebui sa fie ceva care sa iti faca placere. Daca nu esti interesat de un anumit domeniu, va fi dificil sa te bucuri de procesul prin care treci atunci cand vei scrie articole.

Creaza un plan. Ai de gand sa scrii un articol pe saptamana sau unul in fiecare zi? Gandeste-te cat de mult timp si energie vrei sa investesti in scrierea articolelor si cu ce scop vrei sa le scrii. Daca vrei pur si simplu sa scrii si sa iti publici lucrarile, probabil vei decide sa faci cate putin in fiecare zi. O data ce ai cateva texte complete, te poti adresa catorva site-uri sau bloguri. Pe de alta parte, daca esti interesat de a-ti imbunatati rankingul sau vanzarile prin article marketing, programul tau de scris ar trebui sa fie mai “agresiv”.

Scrie articolul. Scrie un articol pe o tema care include cuvintele cheie dupa care vrei sa ti-l optimizezi. Acesta ar trebui sa contina intre 400 si 700 de cuvinte. Totul depinde de scopul cu care scrii articolul. Dupa ce scrii articolul, asigura-te ca il corectezi, fiind atent la greselile gramaticale.

Inscrie-ti articolul in site-uri specializate. Acesta este un mod bun de a-ti publica informatiile rapid si simplu. Facand asta, vei avea un loc in care iti vei inscrie articolele si iti vei construi un profil de autor. In plus, aceste site-uri iti ofera un plus de expunere dintr-o anumita zona.

Marketingul prin articole prezinta o multime de beneficii. Cel mai important aspect al acestui tip de marketing este stabilirea exacta a ceea ce vrei sa obtii prin el, construirea unui plan si crearea si distribuirea content-ului. Acest lucru este esential pentru succesul tau pe termen lung.



Tags: contentmarketingarticlebebeficii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sciale au creat...

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Marketingul ecologic. Cum poate fi folosit?

de Idei de afaceri
31 Ian 2024
Marketingul ecologic constituie o notiune prin care se intelege optimizarea politicii de intreprindere si de marketing in stransa corelatie cu...

Afaceri cu trandafiri. Plan de marketing eficient

de Idei de afaceri
12 Oct 2023
Trandafirii contin substante active importante precum: ulei volatil, tanin, derivati flavonici, aldehide terpenice, nerol, citroneol, zaharuri,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]