Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O romanca in Young Global Leaders!

de Maria Nicutar 16 Mar. 2014 2749
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Forumul Economic Mondial de la Davos a anuntat includerea romancei Irina Anghel-Enescu, managing director al South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association (SEEPEA), in grupul Young Global Leaders.

De-a lungul timpului, pe aceasta lista de personalitati au fost incluse persoane celebre precum: premierul Marii Britanii David Cameron, pe fondatorii Google, Facebook si Wikipedia, Larry Page, Mark Zuckerberg, respectiv Jimmy Wales, pe printul mostenitor al Norvegiei Haakon, pe CEO-ul Yahoo Marissa Mayer, dar si pe binecunoscuta vedeta TV Oprah Winfrey sau pe faimosul tenisman Roger Federer, noteaza Incont.ro.

"Sunt onorata sa ma alatur comunitatii selecte a celor care primesc aceasta recunoastere din partea Forumului Economic Mondial de la Davos. Intentionez sa folosesc cei sase ani in care voi face parte din Comunitatea Young Global Leaders, pentru a colabora cu oameni exceptionali, in cadrul unor proiecte comune, care sper ca vor deschide noi perspective si vor contribui la transformarea in bine a lumii in care traim, in general, si a Romaniei, in particular", a declarat Irina Anghel-Enescu.

Lista Young Global Leaders 2014 a fost realizata in urma analizelor profilelor a mii de leaderi din intreaga lume, cu varsta mai mica de 40 de ani.

Cateva informatii despre Irina Anghel-Enescu:

Irina Anghel-Enescu are experienta de peste 15 ani in industria de investitii private
De asemenea, tanara face parte din Comitetul reprezentantilor Asociatiei Europene de Ventura Capital si este managing director al asociatiei sud-est europene de profil (SEEPEA).

Mai mult, Irina Anghel-Enescu este si presedintele Clubului Harvard Romania-Moldov si fondatoarea Asociatiei Triple Helix. Aceasta sustine proiecte ce vizeaza accelerarea dezvoltarii Romaniei, cu accent pe antreprenoriat, educatie si leadership, mai noteaza Incont.ro.

Mai mult, tanara este recunoscuta la nivel global ca unul dintre expertii in domeniul impactului fondurilor de ventura capital la dezvoltarea mediului antreprenorial. Este invitata in mod frecvent ca speaker in cadrul evenimentelor organizate de Harvard, Stanford, London Business Scholl, agentii ONU sau de guvernele tarilor in care se doreste educarea in vederea stimularii investitiilor de tip venture capital.

sursa foto: www.efworld.org


Tags: irina anghel-enescuyoung leadersyoung global leadersirina anghel enescu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]