Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele unui specialist in networking!

de Adela Simonescu 22 Apr. 2013 2702
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Eforturile de networking pot face, de multe ori, diferenta clara intre afacere si ... vis in standby. Si asta pentru ca prin networking putem identifica parteneri de afaceri, investitori, experti si consultanti, profesionisti si specialisti in diverse domenii de care depinde viitoarea sau actuala noastra afacere.

Si de foarte multe ori se intampla sa descoperim ca nu este nevoie de investitii mai mari decat de cele infuzionate in strategiile de networking. Si trebuie sa luam in considerare faptul ca este una dintre cele mai reduse investitii cu putinta. Si poate ca acesta este si motivul pentru care eforturile de networking par a detine sanse reduse de succes.

Pentru cei care stiu ce fel de rezultate se pot obtine in urma unei sesiuni de networking, iata si cateva secrete din partea lui Josh Hartwell, cel care a initiat Mobile Deluxe in 2003 si a transformat compania intr-o forta de top in industria mobile gaming, secrete citate de INC:

1. Niciodata nu pierde nicio sansa sa iti cresti cercul de relatii. Fiecare persoana poate fi considerata un centru ce pulseaza. Fiecare persoana poate fi legata de diverse alte persoane, prin conexiuni prin intermediul carora se faciliteaza schimburi informationale, schimburi banesti, schimburi de experienta samd.

Josh Hartwell ne recomanda sa folosim fiecare ocazie de a intra in legatura cu noi si noi contacte, fiecare devenind o potentiala sursa de informatii extrem de valoroase, o potentiala sursa de noi si noi contacte ce ne pot aduce beneficii substantiale in afaceri sau in cariera.

2. Trateaza fiecare relatie ca si cum ar fi extrem de importanta, fiindca asa si este! Foarte putini profesionisti iau in serios toate relatiile pe care le construiesc. De multe ori, daca nu primim un semnal puternic din prima incercare, tindem sa tratam o relatie cu mai putina importanta.

3. Construieste relatii cu cat mai multe si diferite tipuri de persoane cu putinta! Este esential sa existe o arie larga de profesionisti si specialisti cu care sa intram in legatura, de la programatori si designeri, la marketeri si avocati si tot asa.

4. Fii perseverent, insa nu exagera. Multe relatii se consolideaza in timp si cu eforturi mai bine sustinute. Alte relatii au nevoie de eforturi mai moderate. Analizeaza persoana si situatia si implica-te cu toata perseverenta necesara, insa nu exagera, fiindca poti pierde un contact. Asa ca ai rabdare si actioneaza conform unui plan bine pus la punct!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: networkingeforturi de networkingstrategii de networkingnetworking de topsecrete netowrking

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Trucuri de networking pentru antreprenorii tineri

de Octavian Dinu
26 Oct 2015
In cele sase luni de cand sunt fondatorul companiei non-profit MADE Microfinance, un program ce ofera servicii financiare persoanelor care nu se...

Afaceri de succes: 3 greseli de networking pe care trebuie sa le eviti!

de Victor Oancea
27 Feb 2014
Afacerile merg mai bine atunci cand noi, fondatorii lor, avem incredere deplina in ele. Nu stim sa va explicam care este ratiunea, insa functioneaza...

Ai nevoie de un instrument de marketing necostisitor si eficient? Solutia sta in networking!

de Maria Nicutar
27 Dec 2012
Iata raspunsul pentru cei care inca mai cauta un instrument de marketing necostisitor si extrem de eficient. Eforturile de networking se dovedesc a...

Urasti sesiunile de networking? Iata solutiile!

de Ilinca Dobrescu
04 Sep 2012
Sesiunile de networking reprezinta excelente oportunitati prin intermediul carora reusim sa ne promovam afacerile, produsele, serviciile, reputatia...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]