Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tehnici ieftine pentru promovarea afacerii dvs prin network marketing

de Maria Nicutar 23 Iun. 2011 4332
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Network Marketing-ul sau marketing-ul de retea este o metoda eficienta prin care va puteti prezenta afacerea, prin care puteti castiga clienti sau angajati pretiosi pentru firma dvs. Ganditi-va la suma totala a persoanelor cu care intrati in contact, atat in mediu profesional cat si in viata personala si va veti da seama ce potential aveti la indemana pentru a va dezvolta afacerea fara costuri mari si cu efort minim.

O tehnica foarte folosita si care se dovedeste eficienta in lumea afacerilor este marketing-ul cu ajutorul cartilor de vizita. Este recomandat sa aveti la dvs destule, in orice imprejurare. Fie ca mergeti la cumparaturi, la sedinta cu parintii, in vacanta sau la medic, este folositor sa le aveti la indemana pentru a le inmana celor care ar putea sa beneficieze de produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Cartea de vizita are avanatajul ca este pastrata mai mult timp decat o brosura sau un flier. Va trebui sa detineti carti de vizita proiectate intr-un mod atragator si original, de catre un grafician cu experienta in domeniul sau. Incercati sa va angajati in discutii detasate, pornite de la idei care sa se lege intr-un fel de profilul afacerii dvs si, treptat, aduceti in discutie oportunitatea de a va ajuta cunostintele.

Nu trebuie sa pareti gata sa va imprastiati cartile de vizita tuturor persoanelor cu care va aflati in discutie, doar celor interesati si pentru care considerati ca puteti pune la dispozitie oferte utile.

Daca detineti o afacere pe care doriti sa o dezvoltati, probabil ca detineti si un website dedicat in totalitate acestei activitati. O modalitate foarte buna de a atrage clienti, angajati, furnizori si investitori este afisarea marturiilor clientilor multumiti in pagini special dedicate acestei categorii.

Nimic nu atrage clientii mai bine decat opiniile altora care sa va priveasca afacerea cu aceiasi ochi si din aceleasi perspective. In contextul actual, majoritatea deciziilor de achizitie se iau pe marginea sfaturilor primite din partea rudelor sau prietenilor, si mai putin datorita eforturilor de advertising depuse de agentiile care reprezinta afacerile.

Per total, aceste doua unelte de marketing de retea isi au avantajele lor foarte numeroase si va pot ajuta afacerea sa creasca sau sa se lanseze ca autoritate in industria din care faceti parte. Nu sunt modalitati care sa va aduca notorietate peste noapte, dar functioneaza incet si sigur pentru o prosperitate mult ravnita.




Tags: marketing de reteanetwork marketingmarturii clienti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]