Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzari mai mari, mai rapid? Iata 3 sfaturi!

de Maria Nicutar 05 Mar. 2014 2496
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In prezent, nivelul vanzarilor determina in mod tragic iesirea de pe piata a foarte multor afaceri. Iesim de pe piata pentru ca nivelul incasarilor este prea redus sau pentru ca ritmul cu care incasam este prea lent.

Va prezentam cateva sfaturi care sa va ajute sa vindeti mai mult, mai rapid:

1. Aveti incredere in clientii deja existenti si incercati sa le vindeti mai mult acolo unde deja exista putere de cumparare.


Intotdeauna se poate mai bine si daca deja vindeti in medie de 200 de lei pe an, puteti incerca sa ajungeti la un nivel de 300 de lei pe an? Ganditi-va la clientii deja existenti ca la clienti ce trebuie fidelizati si apoi atrasi prin intermediul strategiilor potrivite pentru a cumpara si mai mult.


2. Adaugati diverse servicii conexe serviciilor deja existente. Nimeni nu refuza o functie noua pentru produsul pe care deja il cumpara in mod obisnuit. Adaugati valoare produselor pe care le produceti si functii noi serviciilor pe care le oferiti. Nivelul incasarilor va creste si, in acelasi timp, ca dublu beneficiu, nivelul vanzarilor va fi mai mare si probabil ca si ritmul se va intensifica.

De ce? Simplu! Orice produs imbunatatit reprezinta un "must-have" pentru vechii clienti si o noua piatra pretioasa pentru cei care nu au fost convinsi de prima sa varianta.


3. Introduceti abonamente acolo unde se poate. Poate ca aveti clienti care v-ar cumpara produsele sau s-ar folosi serviciile in mod frecvent, in mod continuu. Poate ca pur si simplu ajung greu la produse sau uita de ele si atunci folosesc orice au la dispozitie.

Un sampon, un anumit tip de servetele, detergentul preferat, balsamul preferat... iata doar cateva exemple de produse de care ne putem indragosti dar pe care le vom substitui cu alte produse daca nu le avem pe primele la indemana. Ganditi-va la o idee de a livra produse pe baza unui abonament sau la un program de fidelitate cu recompense acordate clientilor care cumpara lunar sau saptamanal de la tine, care iti folosesc produsele si serviciile cu maxima frecventa.

Cel mai probabil, vei vedea rata de incasari si nivelul de profitabilitate urcand si urcand!

Sa aveti succes si afaceri profitabile!


Tags: vanzarisfaturi vanzaristrategii vanzariafaceriincasari mai marivanzari mai mari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]