Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 moduri in care angajatii tai te pacalesc!

de Maria Nicutar 12 Iun. 2013 2860
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu avem incredere in toata lumea. Asa cum ar spune Robert De Niro, cu totii avem un cerc al increderii si nu avem de gand sa primim chiar pe oricine in interior. Vom primi oamenii care ne castiga increderea, cei care reusesc, prin faptele lor, sa ajunga sa isi castige locul in cercurile noastre.

Si pentru ca angajatii nostri se dovedesc uneori a fi demni sa intre in cerc, exista si cateva semne care sa va intareasca siguranta cu privire la aceasta situatie! Sunt oameni onesti, cu principii clare si de la care nu se abat niciodata, nu barfesc, sunt sinceri chiar si cu ei-insisi, nu doar cu cei din preajma lor, isi respecta cuvantul dat si nu numai.

Haideti sa vedem si cateva exemple de angajati carora nu le vom permite niciodata sa aiba acces la cercul nostru de incredere:

1. Angajatii nostri au mintit in CV.
Poate ca nu au fost minciuni asa grave. Nu au scris ca au studiat la Harvard, insa au mintit cand au spus ca sunt cei mai perseverenti oameni cu putinta si ca au trecut un examen cu nota 10.

In ce anume se traduce acest lucru? Multi cred ca orice CV este putin inflorit. Dar ce nu intelegem este ca un examen de limba japoneza, examen luat cu 10 este total diferit de unul luat cu nota 7. Una este sa fii exceptional si una este sa fii un mediocru vorbitor de limba japoneza.

2. Angajatii nostri nu se poarta intotdeauna exceptional cu clientii nostri. Avem zile proaste cu totii, insa atunci cand intri pe usa biroului, nimic nu mai conteaza pentru absolut nimeni. Aici nu discutam despre cazuri si situatii grave, cand angajatii sunt bolnavi, cand au probleme grave samd, cazuri in care ar trebui sa fie in concedii!

Desi nu au intotdeauna motive intemeiate, angajatii jignesc clientii, ii provoaca sa inceapa un conflict, le rad in nas pentru ca nu stiu ce produse vor sa cumpere si ce inseamna dublu ABS pe dreapta.

Ce fac ei, de fapt si de drept? Nu fac nimic altceva decat sa ne rupa din profiturile pe care le-am putea incasa azi, maine, in fiecare zi in care nu inteleg ca fara clienti, nimic nu este!

3. Angajatii nostri par grabiti, agitati, au multe initiative si idei geniale. Vin cu mii si mii de propuneri si ... fas! La finalul lunii, sunt in acelasi stadiu cu toate. Desigur, vor veni cu mii si mii de scuze, unele mai interesante si mai plauzibile decat altele.

4. Angajatii nostri ne spun ca sunt bolnavi. Se intampla foarte des. Ne suna si ne spun ca au racit, ca au gripa, ca au febra, ca au diverse. Desigur, majoritatea oamenilor chiar au astfel de probleme. Altii, nu! Se prefac pentru ca au nevoie de o pauza, pentru ca au nevoie sa stea mai mult timp cu copiii lor, pentru ca au un program prea incarcat si au ramas in urma cu plata taxelor si impozitelor, pentru ca au conflicte la locul de munca si nu stiu cum sa le rezolve!

Iata doar 4 moduri in care angajatii va pacalesc. Sunt situatii de care sigur v-ati lovit. Acum va invit sa stabiliti care este sursa problemelor, de ce recurg angajatii vostri la astfel de metode de a va pacali! Se poate sa fie probleme ale caror rezolvari sa le puteti descoperi foarte rapid si in avantajul tuturor!



Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: angajatii ne pacalesccum ne pacalesc angajatiimanagement afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]