Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale in Romania: Gradini verticale!

de Maria Nicutar 23 Iul. 2013 5490
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ne place un lucru la nebunie, acela este sa avem parte de cat mai multa "natura", chiar in mijlocul locuintelor noastre, in cadrul birourilor, la munca, in casele de vacanta, in cafeneaua in care ne scriem romanul politist, oriunde se poate.

Daca s-ar putea, ne-am dori sa ne bem cafeaua de dimineata chiar in mijlocul unei gradini, desculti in iarba proaspata si racoroasa si cu o adiere usoara care sa aduca un aer proaspat si curat.

In prezent, din ce in ce mai multi antreprenori se zbat sa satisfaca aceasta nevoie de verde in vietile noastre. Asa se face ca apar din ce in ce mai multe florarii, din ce in ce mai multe magazine cu plante decorative, de apartament si de gradina exterioara. Asa se face ca apar si afaceristi care mizeaza pe conceptul de gradina verticala, indoor si outdoor.

Pe limba noastra, se poarta gradinile in casa, mai mult chiar decat cele de afara. La urma urmei, nimeni nu poate sa ignore frumusetea unei gradini de interior si nici aerul proaspat din casa in care sunt multe plante. Si nimeni nu ar putea sa ignore frumusetea si originalitatea unei gradini verticale. Este vorba despre gradinile amenajate de-a lungul unui perete, prin intermediul unui sistem sigur de prindere si eliminare a apei din locurile de stocare.

In esenta, este vorba despre un mare planseu de plastic sau silicon, prevazut cu buzunare de sustinere a mai multor ghivece de flori si plante decorative. Asezate una langa cealalta, toate reusesc sa devina un mare peisaj de neuitat.

De la firma la firma, de la un producator la altul, sistemul de prindere difera, la fel si preturile, tipurile de plante folosite si canalele prin intermediul carora isi asigura vizibilitate!

Pentru cei interesati, o astfel de afacere se consolideaza destul de simplu daca avem in vedere cateva puncte principale:

- planul de afacere reprezinta un aspect decisiv pentru succesul oricarei afaceri, inclusiv pentru reusita acesteia.
Realizati o colectie de informatii valoroase care sa va ajute sa va conduceti, sa va administrati afacerea! Aici sunt incluse informatii de ordin financiar, informatii despre angajati, despre modul in care va veti dezvolta afacerea si nu numai.

- audienta-tinta asupra careia va concentrati. Stabiliti clar cui va adresati, ce servicii sunt la mare cautare, ce trenduri exista in acest domeniu si cum puteti sa veniti pe piata cu sanse maxime sa obtineti profit.

- capitalul banesc de care aveti nevoie pentru a incepe si administra afacerea. Tinem cont de faptul ca este o afacere care detine potential foarte mare de absorbtie de capital banesc. Veti dori sa investiti in online, in prezenta de care va veti folosi pentru a va consolida baza de clienti, in marketing, in flyere si brosuri, in materiale si echipamente de ultima generatie si nu numai!

In esenta, afacerea este una noua in Romania. Daca aveti o echipa de angajati cu specializare in acest domeniu, in amenajari de gradini, acestia vor deveni parghia de care va veti folosi pentru ca afacerea sa se profitabilizeze cat mai rapid.

Va puteti gasi o serie larga de clienti, de la clienti individuali care doresc sa isi amenajeze o gradina in propria locuinta si pana la detinatori de cafenele, detinatori de companii si organizatii, firme importante, multinationale si nu numai!

Desigur, multi sunt expertii care ne recomanda sa ne nisam, astfel incat sa ne gandim serviciile pentru a se potrivi unei anumite audiente-tinta, cu anumite cerinte si asteptari.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: gradini verticaleafaceri cu gradini verticaleafaceri cu gradini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]