Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri pe timp de criza? Iata 6 idei atragatoare!

de Ilinca Dobrescu 22 Feb. 2013 4338
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Perioadele de criza economica cer masuri speciale si asta mai ales cand avem de-a face cu mediul business. Acest lucru apare in contextul in care afaceristii risca cel mai mult pe timp de criza, de la bani si energie, la timp si motivatie. Si pentru ca nu vrem sa ne vedem afacerile puse la pamant din cauza crizei economice, cel mai important aspect de care sa tinem cont este ... calitatea ideii de afaceri si potentialul ei pentru perioada de criza, in mod specific.

Cu alte cuvinte, ne alegem ideile de afaceri in functie de profil, de situatia industriei, de nivelul pietei, de nivelul de interes pe care consumatorii ideali il acorda produselor si serviciilor de interes pentru noi si care vor sta la baza intregii afaceri, de nivelul competitonal, de anvergura capitalului initial si nu numai!

Iata si cateva idei de afaceri care detin potential mare si pe timp de criza, cu multiple oportunitati de dezvoltare in 2013:


Magazin online - sau cum sa castigi muncind de acasa. Comertul online continua sa se dezvolte si sa ofere profituri multor romani si straini. Conteaza sa vinzi produse de calitate, la preturi bune, sa iti promovezi magazinul, sa respecti legislatia in vigoare si sa lucrezi doar cu profesionisti.

Shaormerie – o afacere profitabila pe timp de criza! Shaorma reprezinta un produs gustos si extrem de sanatos. Fata de alte preparate culinare, shaorma poate fi chiar sanatoasa, mai ales cand alegem combinatii putine de alimente si carne slaba, cartofi frantuzesti si multe legume. Pe timp de criza, shaorma a devenit un produs interesant si shaormarii cei mai priceputi fac profit mare!

Covrigarie - 10.000 € la fiecare 30 de zile! De covrigi nu mai are rost sa discutam, fiind produse necostisitoare, gustoase si perfecte pentru consum rapid si convenabil.

Afaceri cu ciuperci – Cum sa faci bani atunci cand nu ai spatiu? Ciupercile se pot cultiva intr-un grajd dezafectat, in pivnita, intr-o hala!

Cultivarea de plante medicinale – o eco-afacere cu profit anual de 45.240 de euro. Plantele medicinale sunt produse extrem de bine vandute pentru ca din ce in ce mai multi consumatori renunta la medicamentele clasice in favoarea tincturilor, ceaiurilor, pastilelor din extracte naturale.




Tags: afaceri pe timp de crizaafacereafacere de crizaafaceri de criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Afacere online. Interfata grafica si sigla

de Idei de afaceri
11 Apr 2023
Pentru realizarea unei sigle vei avea nevoie de un grafician care sa inteleaga ideea ta de afacere, dar si imaginea pe care vrei sa o promovezi la...

Afaceri handmade. Ustensilele necesare pentru o afacere cu cosmetice

de Idei de afaceri
18 Oct 2023
Daca sunteti pasionati de zona de skincare puteti opta pentru o afacere cu cosmetice handmade. In prezent, produsele naturale sunt la mare cautare....

Planul de afaceri: intrebari-cheie pentru a incepe o afacere

de Idei de afaceri
09 Sep 2022
Planul de afaceri este un instrument esential in activitatea de planificare/ conducere a unei afaceri. El contureaza viziunea, ii da o forma...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]