Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Catina - Arbustul faimos poate fi cultivat si pe terenul tau! Afla cum!

de Victor Oancea 04 Mar. 2013 3547
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Catina ramane un arbust care ofera un fruct magic. Multi spun ca este un soi de ginseng romanesc si multi stiu ca strainii recunosc faptul ca in tara noastra, acest arbust ofera fructe de calitate foarte buna, superioara altor culturi din alte tari. Si asta poate si pentru faptul ca in Romania, nivelul poluarii este mai redus fata de cel existent in alte locatii. Poate conteaza si faptul ca soiurile romanesti au fost imbunatatite de specialisti si acum ofera productii de calitate exceptionala.

"Plantatia de catina este pentru mine o provocare, dar si baza unei afaceri cu posibilitate de extindere. Am beneficiat de ajutor financiar prin masura 141, dar si de beneficiile conversiei la agricultura bio. Pentru doua hectare am investit aproximativ 3.000 de euro, doar pentru copacei si lucrari. Nu detin, din pacate, un sistem de irigare, desi catina nu este foarte pretentioasa din acest punct de vedere”.
 
Tamara Croitoru, cultivator de catina

Iata opinia unei antreprenoare care deja si-a lansat afacerea. Si este o afacere de complexitate moderata si la baza careia stau, ca intotdeauna, informatiile specializate.

Pentru cei care au nevoie de astfel de informatii specializate, un ghid recent lansat va vine in ajutor. Ghidul "Catina - Fructul magic ce te poate imbogati" ofera detalii referitoare la beneficiile fructelor de catina, la soiurile de catina folosite cu preponderenta si ce anume presupune fiecare dintre acestea, cu particularitatile lor biologice distincte.

Mai mult, ghidul va ofera si informatiile specializate care sa va ajute sa cultivati catina, sa conservati si sa prelucrati productia obtinuta, informatii referitoare la furnizorii de puieti si adrese utile, date despre valorificarea catinei pe plan intern si extern, aspecte esentiale referitoare la legislatia aferenta acestei afaceri.

Ghidul "Catina - Fructul magic ce te poate imbogati" poate fi comandati si aici >>>>


Mult succes si afaceri profitabile!





Tags: catinacultivare catinaafacere catinaafaceri catina

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]