Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune sfaturi pentru sanatatea ficatului!

de Ilinca Dobrescu 18 Nov. 2013 2444
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cat de putin pretuim ceea ce avem... Cat de putin ne pretuim sanatatea. Descoperi cu maxima stupoare ca prieteni si rude nu dau doi bani pe sanatatea lor. Ii tai de pe lista de oameni cu care vrei sa interactionezi? Nu! Incerci sa le deschizi ochii, chiar daca realizezi ca daca in sanatatea lor nu investesc, probabil ca sunt la pamant si cu multe alte aspecte din viata lor.

Un om bun se cunoaste din modul in care isi pastreaza sanatatea, cel mai minunat dar primit la nastere. Ai un stomac sanatos si ai un ficat sanatos. Inima functioneaza perfect, ca un ceas elvetian. Unii nu gandesc asa, ca sanatatea le este de folos pentru a face totul in viata si pentru a pune mancare pe masa familiei.

Unii beau peste masura, nu acel paharel de vin rosu, curat, de tara, odata la doua zile. Unii mananca gresit si altii fumeaza. Si cand te gandesti ca toate toxinele sunt filtrate de corpul nostru...

"Stiai ca ficatul tau poate functiona chiar si atunci cand 90% din celulele lui sunt afectate? Imagineaza-ti insa ce inseamna pentru sanatatea ta un organ care functioneaza doar la 10% din capacitatea sa… Daca laboratorul chimic raspunzator de purificarea sangelui prezinta o avarie majora, asta este mai mult decat un semnal de alarma pentru sanatatea intregului organism.

Nu poti digera alimente, absorbi nutrienti sau scapa de substantele toxice. Agresat de toate otravurile lasate sa zburde nestingherit, cum te mai poti apara?", ne spun specialistii >>>

In mod real, ficatul faca totul in corpul nostru, in mod indirect. Daca el nu functioneaza in mod optim, restul functiilor cedeaza. Nu va mai spunem mai multe. Saptamana aceasta va fi una stralucita si insorita. Cu toate acestea, va recomandam sa investiti intr-un ghid util pentru toata familia dvs. Va ofere cele mai bune sfaturi pentru sanatatea ficatului. Este o investitie la fel de buna ca cea in departamentul de marketing al companiei dvs!


Detalii AICI  >>>>


Tags: sanatatea ficatuluisanatate ficat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]