Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai practice sfaturi pentru proiectarea brosurilor

de Maria Nicutar 15 Iun. 2011 3530
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O brosura comunica intr-un mod extrem de eficient un mesaj de promovare de produse sau servicii iar firmele apeleaza la graficieni profesionisti pentru o proiectare corecta si atragatoare. Clientii isi bazeaza intr-o foarte mare parte deciziile de achizitionare pe imagini, pe elemente vizuale.

Haideti sa vedem care sunt regulile unei brosuri de succes:
1.    Cu ce scop concret doriti sa eliberati o brosura? Ce obiective si ce misiune aveti si doriti sa transmiteti? Este o mare diferenta intre brosura de lansare de produs si cea de revitalizare de produs.

2.    Stabiliti audienta careia va adresati produsele si serviciile. In functie de varsta, sexul, categoria sociala samd a subiectilor veti sti ce elemente vizuale sa introduceti in brosuri, sub ce tonalitate va veti proiecta mesajul de promovare, samd.

3.    Cata informatie si ce raport imagine-text doriti sa detina brosura?

4.    Ce marime si ce format va avea brosura? In functie si de cantitatea de informatie si marimea imaginilor si de design-ul de ansamblu, brosura poate fi diferita si trebuie tinut cont de multi factori in aceasta alegere. Daca doriti sa o includeti in cataloage, sa o trimiteti prin posta, care sunt costurile de productie, costurile de tiparire samd sunt doar cateva lucruri pe care trebuie sa le aveti in minte cand luati o decizie asupra marimii si formei brosurii.

5.    Ce calitate a hartiei alegeti? Doriti hartie glossy sau mata? Ce grosime sa aiba hartia din care va fi proiectata brosura. Cereti designerului de grafica sa va prezinte mostre si sa va ajute sa luati o hotarare buna.

6.    Ce imagini se vor folosi? Orice brosura va avea nevoie de o imagine pe care sa o folositi dvs in exclusivitate. Cumparati o poza sau mai multe care sa reflecte scopul brosurii, sa fie de calitate si carora sa le puteti schimba formatul dupa propriile preferinte.

Daca nu doriti sa achizitionati o imagine din cadrul website-urilor de microstocuri digitale, puteti sa apelati la un fotograf profesionist care sa creeze imaginile pentru brosura. De multe ori, graficienii se ocupa si cu astfel de servicii, asa ca, nu strica sa intrebati care ar fi avantajele venite din ambele variante de procurare de imagini.





Tags: proiectarea brosurilorbrosura de lansare de produs

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]