Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa gasesti directia buna a planului de afaceri prin obiective strategice

de Magdalena Popa 13 Aug. 2015 3418
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea pe cineva care sa te ajute cu planul de afaceri inainte de a incepe sa cauti sediul potrivit afacerii tale poate fi foarte util.

Exista numeroase site-uri de profil care pot fi consultate in acest sens si care ofera informatii si resurse pentru a te ajuta in acest proces, in vederea asigurarii unui inceput promitator pentru afacerea ta.

De mare ajutor iti poate fi si un consultant in afaceri care sa te ajute sa parcurgi mai usor aceasta perioada. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te interesezi in cercul tau profesional de existenta persoanei potrivite.

„Vei sti daca te indrepti in directia buna in ceea ce priveste planul de afaceri si daca obiectivele tale strategice sunt bune, atunci cand vei incepe cautarile pentru locatie”, este de parere Tartt.

A fi la curent cu costurile pe care le presupune inchirierea unui spatiu in intreaga zona luata in calcul, va reprezenta un atu cu atat mai mult in perioadele mai agitate in care elementele-surpriza exista la tot pasul.

O greseala foarte mare pe care o fac majoritatea antreprenorilor aflati la inceput este sa subestimeze costurile si timpul necesar lansarii afacerii, in special in probleme legate de gasirea locatiei.

Daca iei in calcul toate aspectele legate de identificarea unui broker, a unui avocat, a unui inginer sau a unui arhitect, precum si tarifele aferente fiecaruia dintre acestia, vei vedea ca oricat de sigur ar parea bugetul intocmit inainte, acesta poate varia extrem de mult, intr-o perioada de timp foarte scurta.

Cel mai bun sfat? „Vorbeste cu cei care au facut asta inaintea ta, pentru a fi la curent cu cele mai frecvente capcane si pentru a sti de ce sa te feresti”, sustine Rodelle. „Trebuie sa te pregatesti temeinic si sa te protejezi, fiind bine informat.”



Tags: plan de afaceriplan afaceriafaceriafacereobiectivesediu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]