Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Domenii in care sa investesti in 2013? Iata din ce te poti imbogati!

de Victor Oancea 03 Apr. 2013 4533
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inainte sa ajungem la o idee de afacere, de multe ori ne gandim la domeniile in care sa investim. Conteaza enorm sa putem identifica domeniile care sa prezinte numeroase oportunitati de obtinere de profit si oportunitati de dezvoltare. Acestea sunt cele care ne pot oferi si numeroase idei de afaceri pe care sa le valorificam.

Pentru cei interesati sa isi investeasca banii, iata si cateva domenii cu sanse maxime de dezvoltare in 2013 si nu numai:

1. Idei de afaceri in 2013, in Agricultura ecologica

Ne intereseaza in mod clar produsele certificate din punct de vedere ecologic. Ne intereseaza fructele si legumele BIO, plantele medicinale si ierburile organice. Ce parea un simplu moft trecator, s-a transformat in trend puternic ascendent.

2. Idei de afaceri in 2013, in Comert online
Domeniul comertului online atrage investitii din ce in ce mai mari si din partea multor romani si straini interesati sa valorifice la maxim interesul internautilor de a beneficia de confort total in timp ce au acces la cele mai tari oferte, actualizate in timp real.

3. Blogging - Idei de afaceri in 2013, idei simple si cu bani putini
Blogging-ul inca mai reprezinta un interes pentru romanii si strainii dotati cu multa creativitate si consecventa in acoperirea unei nise.

4. Servicii diverse - Idei de afaceri mereu profitabile!
Meditatii, tutoriale, plimbari pentru caini, organizare de nunti si petreceri diverse, decorarea locuintelor si birourilor pentru diverse evenimente speciale, servicii de amenajari interioare, servicii de consultanta Feng Shui ... Iata doar cateva idei de servicii in care sa investiti in 2013.

5. SH - Idei de afaceri in 2013, mereu profitabile si mai ales pe timp de criza
Cumparam marfa SH oricand avem ocazia si fara niciun fel de urma de jena! Ba chiar impartasim cu cei din jur date referitoare la cele mai tari buticuri de haine SH, jucarii SH, carti si electronice, accesorii si genti de umar, de voiaj si nu numai. Si adevarul este ca pe timp de criza, acest trend este unul ascendent, insa nu cu scaderi impresionante in afara perioadei de criza.

6. Automatizarea locuintelor - Idei de afaceri noi si extrem de profitabile
Da, ne place ideea extrem de mult si ce bine ar fi daca am avea si banii de care avem nevoie pentru a plati comisioanele catre o astfel de firma din Romania. Bine, noi nu avem banii, insa sunt multi alti romani care sunt gata sa scoata bani din buzunar pentru a putea face orice in locuinta, prin intermediul unui simplu click sau apasare pe butoanele unei mici telecomenzi!

7. Cosmetice BIO - Idei de afaceri profitabile si de viitor in Romania
Cosmeticele BIO ne intereseaza extrem de mult si mai ales cand sunt destinate uzului celor mici. Cine nu este gata sa dea cu 5 lei in plus pentru un sapun 100% natural, special conceput pentru copilul sau?

8. Remedii naturiste BIO - Idei de afaceri in 2013, idei cu numeroase oportunitati de dezvoltare.
Remediile naturiste sunt si ele la mare cautare. Adevarul este ca incercam sa inlocuim medicamentele clasice cu remedii naturiste si mai ales cu cele BIO.

sursa foto: www.sxc.hu




Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri 2013afaceri 2013idei de afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Idei de afaceri la domiciliu: 2014 va fi anul tau?

de Matei Antonescu
08 Ian 2014
Incepem 2014 in forta maxima si cu tot entuziasmul. Nu am reusit sa punem pe picioare o afacere in anul 2013 si nu ne lasam descurajati de acest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]