Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ofera-le clientilor tai o incursiune in trecut: montarea podelelor din lemn

de Andrioae Ruxandra 28 Aug. 2014 2946
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Au devenit populare locuintele care au podea sau pereti din lemn, astfel incat intregul design interior al locuintei devine mult mai primitor si mai calduros pe timpul iernii. Inca din secolele XVII-XVIII exista aceasta moda a podelelor din lemn, care nu a disparut nici in zilele noastre.


Poti alege sa iti deschizi o afacere de montare a podelelor din lemn, pentru ca este profitabila si avantajoasa pentru orice client care tine la siguranta si confortulul locuintei sale. 
 
Montarea unei astfel de podele presupune cunostinte tehnice, astfel incat, daca te pricepi, poti incepe sa iti promovezi afacerea in timp util. Ai nevoie de un plan care sa includa costurile materialelor si ale uneltelor, costurile locatiei pe care ti-o alegi drept depozit, pentru ca este necesar sa ai cat mai multe tipuri de lemn, astfel incat clientul sa poata alege. Trebuie sa iti asiguri aprovizionarea prin incheierea unui contract cu un furnizor de lemn, iar apoi sa prezinti clientilor mostre din diferitele tipuri de lemn. 
 
Vei avea nevoie de angajati, pentru ca nu vei face fata numarului de comenzi care va aparea de la o zi la alta. Cu cat angajezi oameni competenti, care au deja experienta, cu atat clientii vor fi mai multumiti. In momentul in care montezi podeaua din lemn, trebuie sa te asiguri ca aceasta se intinde exact pe suprafata camerei respective si poti stabili un pret in functie de dimensiunea acesteia. Dupa ce podeaua este montata, poti aplica un lac special pentru lemn. 
 
Oamenii aleg podelele din lemn pentru ca se curata mai usor si se murdaresc mai greu, spre deosebire de gresie sau parchet. In plus, podeaua din lemn ofera un aspect rustic si de bun-gust locuintei. Ca o oportunitate extra de afacere, poti imbraca peretii clientilor in lemn, imbunatatind astfel aspectul locuintelor. 
 
Ca in orice afacere, ai nevoie de un brand si ai nevoie de o analiza a competitiei. Daca industria nu este asa de aglomerata, nu inseamna ca nu ai concurenta. Poti fixa preturile in functie de dimensiunile podelelor, dar fara sa exagerezi atunci cand alegi o suma per metru patrat. Poti oferi reduceri pentru a atrage clienti, oferindu-te sa montezi rafturi, pereti, usi din lemn sau trepte la jumatate de pret. Este important ca ei sa vada ca le satisfaci nevoile fara sa le ceri sume imense, pentru ca astfel vor apela la tine oricand vor avea nevoie.
 
Creeaza-ti un site reprezentativ pentru afacerea ta, in care sa arati clientilor lucrarile efectuate si tipurile de lemn pe care le pot alege. Sustine-ti pasiunea cu argumente, astfel incat sa ai credit din partea lor. 
 
Acest tip de afacere trebuie sa iasa rapid in evidenta, pentru ca depinde in mod clar de comenzile clientilor. Cum ar putea sa afle de afacerea ta daca tu nu o promovezi? Trebuie sa tii cont de cheltuieli; materialele trebuie sa existe in permanenta in depozitul tau, practic vei cheltui mai mult pe achizitionarea lor, ca apoi sa acoperi cheltuielile din comenzi. De asemenea, este necesar sa ai la dispozitie si o masina cu care sa transporti lemnul la locuinta clientului.
 
Sursa: www.startupbizhub.com 
 


Tags: afacerioportunitati de afaceripodelelemnpodele lemnlocuinte

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]