Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Planul de afaceri - De ce vei reusi in afaceri?

de Matei Antonescu 16 Dec. 2011 3297
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul de afaceri reprezinta una dintre cele mai stralucite unelte cu care reusim sa ne cladim podul care va face trecerea de la idei de afaceri la afaceri de succes. Planul de afaceri detine obiective si se adreseaza unor cititori care ne pot ajuta prin influx de capital, prin sprijin, prin creditare, prin expertiza sau prin optiuni de parteneriat sau asocieri.

Una dintre cele mai importante sectiuni este cea referitoare la convingerea ta ca vei reusi. De ce vei reusi in afaceri? Aceasta este intrebarea la care vor dori raspuns cititorii planului dvs de afaceri, fie ca sunt investitori, creditori, potentiali parteneri de afaceri, potentiali asociati, reprezentati ai unor institutii de reglementare si acordare de licente si autorizatii.

In aceasta sectiune a planului de afaceri trebuie sa va convingeti cititorii ca veti reusi sa va puneti planul de afaceri in aplicare si ca veti reusi sa returnati fondurile care v-au fost alocate. Amintiti aspecte precum:


1. Avantaje competitionale care va vor acorda plusuri puternice si prin intermediul carora veti detine sanse sporite de succes cu planul dvs de afaceri.
2. O echipa manageriala de top care poate trece peste orice neajuns sau punct slab pe care le detineti in portofoliu.
3. Un concept ce se bazeaza pe o viziune clara, realizabila, bine pusa la punct si total diferita de cele deja existente in randul altor antreprenori din tabara competitie.
4. Diferentiere clara fata de ce exista deja pe piata sau planuri de actiune prin intermediul carora aveti de gand sa va diferentiati, la pas gradual, in timp.

Toate aceste aspecte din planul de afaceri sunt doar cateva dintre cele pe care trebuie sa puneti accentul cand doriti sa va convingeti cititorii ca meritati sprijinul lor. Ii veti convinge prin statistici si cifre, prin argumente solide, rationale, prin aducerea unor pareri din partea unor consultanti si experti din domeniu, bazandu-va pe cercetari si studii efectuate in domeniu.


Tags: plan de afaceriafaceriechipa managerialaavantaje competitionale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]