Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli in afaceri - ce trebuie sa cunosti inainte de toate

de Camelia Diaconu 26 Aug. 2019 7429
3.96 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Indiferent ca vorbim despre barbate sau femei, lumea afacerilor este una dura si greu pusa la incercare de toate provocarile zilnice. Tocmai din acest motiv este imperios necesar sa fii atent la detalii, sa fii o persoana perseverenta si, de asmenea, sa respecti cateva reguli estentiale. Iata care sunt cele mai importante!

O data intrat in lumea afacerilor, nu mai este deloc usor sa iti gestionezi nici macar propria viata. Esti mereu pus pe drumuri, mereu pe fuga pentru a rezolva cat mai multe treburi si intotdeauna cu minte ocupata pentru a nu scapa ceva din vedere. De multe ori esti pus in situatii stanjenitoare de a alege intre familie, preieteni si business, pentru ca, da, uneori, nu le poti impaca pe toate. Insa, cu toate astea, pentru a te ajuta sa ai un drum la limpede, iti prezentam cateva reguli importante de urmat.
 
Incepe o afacere pe care o cunosti. Un domeniu pe care intr-o masura il stapanesti te va ajuta sa ai un business cu un inceput profitabil. Stii despre ce este vorba, cunosti termeni, conditii, practic ai o baza solida pe care trebuie doar sa mai consolidezi in mod constant.
Pastreaza-ti intotdeauna onestitatea. Indiferent de circumstantele care iti ies in cale, incearca pe cat posibil sa iti pastrezi onestitatea si sa fii un leader ferm. Vei vedea ca vei fi pus in situatii dificile, comunicarea cu oamenii fiind una dintre atributiile cel mai greu de stapanit, insa, daca vei stii intotdeauna cum sa iti motivezi alegerile, atunci cu siguranta, vei reusi sa te pastrezi onest.
 
Fii perseverent. Chiar daca ai ajuns intr-un punct in care crezi ca le-ai invatat pe toate, nu inceta niciodata sa te autodepasesti. Invata cat mai mult in fiecare zi, fii la curent cu tot ce se intampla in domeniul tau, din toate punctele de vedere, inclusive din punct de vedere al concurentei.
 
Fii o persoana organizata. Nu te grabi si ia-ti timp pentru toate deciziile importante pe care trebuie sa le iei. Nu lasa pe ultima clipa lucruri importante pe care le ai de facut. Incearca sa fii cat mai organizat, structurandu-ti activitatea in functie de task-uri. Invata sa iti prioritizezi timpul, astfel incat, la sfarsitul zilei sa te asiguri ca ai indeplinit tot ce aveai de indeplinit.
 
Fii realist. Nu incerca sa iti depasesti bugetul pe care l-ai stabilit pentru anumite cheltuieli. Incearca sa faci estimari cat mai realiste, pe care sa le acoperi fara prea multe batai de cap. Nu uita niciodata ca este important sa studiezi, sa soliciti oferte, dar si sa negociezi pana in momentul in care obtii cea mai profitabila variant. Nu te grabi, pentru ca poti pierde valoare.
 
Respecta oamenii cu care colaborezi. Indiferent ca vorbim despre angajati, colaboratori, furnizori, etc, fiecare om in parte trebuie respectat. Succesul afacerii tale se datoreaza oamenilor cu care colaborezi, asa ca nu uita sa le arati si sa le oferi ceea ce li se cuvine. Mai mult de atat, o atitudine pozitiva si plina de respect va fi intotdeauna triumfatoare.


Tags: reguli in afacerestart in afacerireguli pentru o afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.96 din 5 - 14 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]