Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul unui business de succes

de Ideideafaceri 25 Apr. 2013 3732
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conceptul de business networking, desi inca destul de nou in Romania, a inceput sa atraga tot mai multi oameni de afaceri prin avantajele pe care le ofera. Profita si tu de aceste avantaje!

Networking-ul este o modalitate de a impartasi informatii si de a construi relatii benefice de ambele parti. In plus, aduce cu sine avantajul recomandarilor si introducerilor cu caracter personal, care sunt intotdeauna foarte utile pentru dezvoltarea oportunitatilor de afaceri. Este mult mai usor sa gasesti parteneri, furnizori, colaboratori sau investitori in momentul in care te intalnesti personal cu acestia sau cand iti sunt recomandati. Nu exista absolut nici un substituent pentru interactiunea personala.

Evenimentele de business networking tocmai asta fac, iti largesc constant sfera de prieteni, contacte si implicit de oportunitati. Deja se organizeaza multe astfel de evenimente in Romania, intrebarea este: la care merita sa participi?

Exista un eveniment de business networking care iese din tipar si este diferit din mai multe puncte de vedere. Din durata totala de 5 ore si jumatate, 4 ore si jumatate sunt dedicate business networking-ului, din care 1 ora de socializare in timpul unor degustari si 3 ore si jumatate de micro-întalniri.

BUZZ este cel mai eficient eveniment de business networking din Romania dedicat antreprenorilor si managerilor.

Ce înseamna o micro-intalnire?
Participantii sunt asezati fata in fata, de-a lungul unor mese aliniate in sala de conferinta. Timp de cateva minute, fiecare antreprenor sau manager are sansa sa faca schimb de carti de vizita si sa discute cu persoana din fata lui despre produsele/serviciile pe care firma sa le ofera. Dupa expirarea timpului, cei doi dau mana si se trece la urmatoarea persoana. In acest fel, invitatii sunt “fortati” sa interactioneze cu majoritatea persoanelor prezente la eveniment, astfel incurajand oamenii de afaceri sa intre in contact unii cu altii, in condiţii de maxima eficienta.

De ce este acest eveniment mai eficient ca oricare altul?
Exista o limita stricta a numarului de participanti din fiecare domeniu de activitate, diversitatea fiind asigurata, astfel incat numarul oportunitatilor de noi colaborari sa fie cat mai mare. Pe scurt, competitia nu va fi prezenta.

Esti atreprenor sau manager? Unul din avantajele majore este faptul ca participarea este conditionata de functia pe care persoana o ocupa in firma pe care o reprezinta. Astfel, cei prezenti la eveniment vor fi, la fel ca si tine, persoane cu putere de decizie in cadrul companiilor din care provin.

Cati antreprenori si manageri vei cunoaste la BUZZ?
La evenimentul din data de 23 mai de la Bucuresti, gazduit la Hotelul Crowne Plaza, vor participa 100 de antreprenori si manageri, direct interesati de a cunoaste alti oameni de afaceri si de a colabora cu ei.

Care sunt speakerii care vor participa la eveniment?
Cele doua workshop-uri, de vanzari si marketing online, vor fi sustinute de Duncan McGinley – Sales Training Expert - To The Top si de Florin Campeanu – Director General - Rentrop & Straton. Vino sa ii cunosti si afla cum sa iti dezvolti afacerea!

Rezerva un loc pana pe data de 5 mai si primesti:



Mai multe detalii puteti afla pe:
www.networking.com.ro





Tags: eveniment de businessbusiness networkingbuzz networkingeveniment business networking

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]