Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 afaceri de succes pe care le poti incepe daca esti pasionat de sport

de Ideideafaceri.ro 05 Mai. 2021 15766
3.92 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere, mai ales ca, orice munca facuta din placere si pasiune se concretizeaza mult mai usor intr-un business profitabil. Miscarea a devenit un stil de viata pentru multi dintre noi, pe care am inclus-o in activitatile zilnice si pentru care am dezvoltat o adevarata pasiune.

O idee de afacere care are o legatura directa cu necesitatile oamenilor, poate fi dezvoltata in domeniul sportului, mai ales ca si profitul poate fi pe masura. Pentru inspiratie, iata 5 dintre cele mai profitabile idei:
 
Stadion de fotbal. Copiii incep sa joace fotbal de la varste fragede, iar faptul ca nu au un loc special in care sa isi exerseze miscarile si sa invete, ii poate afecta din punct de vedere al carierei. Un stadion de fotbal reprezinta o investitie minima intr-un teren, pe care ulterior sa il transformi usor intr-un stadion pentru incepatori, dar si pentru amatori. Sunt o multime de tineri care isi doresc sa faca miscare, le place fotbalul si isi doresc sa il practice, insa lipsa stadioanelor libere, ii obliga sa renunte la aceasta pasiune. Terenul de fotbal se poate inchiria incepand de la o ora pentru fiecare echipa, dar si pentru mai mult timp, atunci cand se desfasoara adevarate campionate.
 
Teren de tenis. Tot din dorinta de a face miscare, tenisul este un sport care te poate ajuta sa te mentii in forma. Te poate ajuta sa slabesti, daca ai nevoie, dar si sa iti intaresti musculatura. Terenul de tenis nu necesita o suprafata foarte mare, mai ales ca este folosit doar pentru inchiriere pentru doritorii amatori. Si in cazul de fata nu vorbim despre o investitie majora initiala, insa de o investitie care poate scoate profit pe termen lung. Fiecare oras ar trebui sa aiba cel putin un teren pe care sa il puna la dispozitia copiilor care isi doresc sa faca miscare. 
 
Academie de baschet. Alt sport care poate transforma pasionatii in adevarati campioni. Baschetul este o forma de miscare, care te poate ajuta sa iti dezvolti abilitatile de relationare cu echipa, sa iti dezvolti calitati fizice, dar si sa te dezvolti fizic. Stim deja faptul ca persoanele care au facut sau fac baschet sunt mult mai dezvoltate din punct de vedere fizic. Pentru o academie de baschet, poti avea un teren interior, dar si in exterior, pe care sa il pui la dispozitie doritorilor in timpul zilei, dar si pe timp de noapte. Multe dintre terenurile dotate sunt disponibile si pe timpul noptii, jucandu-se la nocturna.
 
Sala de sport. O sala de sport care sa contina mai multe aparate de fitness, aerobic, dar si programe speciale de kango jumps, pillates, cycling, este o idee care se poate transforma usor intr-un business profitabil. Miscarea la sala, intr-un colectiv, poate motiva mai multe grupuri de oameni care isi doresc sa faca sport. Un loc care sa ofere  mai multe facilitati intr-un singur spatiu este cu mult in avantajul unei sali de sport care are doar programe de fitness, spre exemplu. 
 
Un bazin de inot. Poti incepe cu un bazin de inot acoperit, care sa functioneze atat in perioada iernii, cat si vara sau si cu un bazin descoperit, care pe timpul iernii sa fie incalzit. Un bazin de inot este modalitatea ideala de miscare, dar si sportul care te ajuta sa iti indrepti si sa iti misti toate oasele. Este practicat de copii incepand de la varste mici, acolo unde vin cu parintii, dar si de catre adultii care au facut din inot un stil de viata.
Implica un cost de investitie mai mare deoarece este nevoie de teren, dar si costuri de mentenanta, materiale, personal si alte cheltuieli neprevazute. Insa, investitia poate fi amortizata in scurt timp deoarece un bazin de inot poate genera profit in scurt timp.


Tags: afaceri sportiveidei de afaceriteren de fotbal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 5 - 18 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Idei de afaceri la domiciliu: 2014 va fi anul tau?

de Matei Antonescu
08 Ian 2014
Incepem 2014 in forta maxima si cu tot entuziasmul. Nu am reusit sa punem pe picioare o afacere in anul 2013 si nu ne lasam descurajati de acest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]