Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trusa completa, omologata, care respecta cerintele Ordinului 427/2002!

de Adela Simonescu 29 Mai. 2013 3407
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aveti in firma trusa sanitara de prim ajutor? Lipsa ei se sanctioneaza cu amenda de 6.000 de lei! Si esential de constientizat esta ca nu exista firma care sa scape de aceasta obligatie, de a avea trusa sanitara de prim ajutor.

Mai mult, in cazul activitatilor industriale, agricole, de prestari servicii sau de proiectare-cercetare, este obligatoriu sa exista cate o trusa la cel mult 25 de angajati.


Iata riscul sa primiti amenda pentru ca nu aveti suficiente truse sanitare de prim ajutor, un risc pe care nu il neglijam pentru ca este vorba despre un domeniu cu care ITM-ul nu se joaca.


Esential de retinut este si faptul ca pe piata circula truse de prim ajutor contrafacute, truse care nu indeplinesc conditiile stabilite de Ministerul Sanatatii si Familiei, prevazute in Anexele 1 si 3 ale Ordinului 427/2002.

Si este de ajuns sa ne imaginam ca in firma noastra se poate produce un accident de munca si noi sa nu detinem trusa de prim ajutor. Consecintele sunt grave si totul se transforma in act de neglijenta care va ajunge direct in fata instantei.


Pentru cei care inteleg gravitatea situatiei si inca nu au trusa sanitara de prim-ajutor in dotare, solutia se afla aici. Va oferim trusa sanitara de prim ajutor, trusa completa, obligatorie pentru orice firma!



Aflati aici ce contine trusa sanitara de prim ajutor si cum puteti intra in posesia ei cat mai rapid cu putinta >>> Trusa sanitara de prim ajutor, completa si omologata de Ministerul Sanatatii>>>


Tags: trusa sanitara de prim ajutortrusa de prim ajutortrusa sanitara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]