Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri pentru profit urgent!

de Victor Oancea 18 Iul. 2011 5409
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori ne aflam in situatii dificile cand avem nevoie de bani rapid, cat se poate de repede. Ei bine, avem la dispozitie cateva metode de a face rost de ei si nu ne convine intotdeauna sa apelam la ele (imprumutam, amanetam) caci, per total, avem intotdeauna de pierdut cateva ceva:o relatie, o dobanda etc. Solutia cea mai buna sta tot in procurarea banilor prin puterile proprii. Iata cateva idei profitabile de afaceri care sa va ajute in acest sens:

1.    Comert electronic. Aveti prin casa, prin garaj, obiecte de care nu mai aveti nevoie si ar putea fi utilizate de alte persoane? DVD player-e, un telefon functional, o camera digitala pe care nu o mai folositi, o bicicleta pe care nu ati mai miscat-o din garaj din 2003? Orice obiect stiti ca nu veti mai folosi niciodata si nici nu va va parea rau ca nu il veti mai avea prin preajma se poate transforma intr-o buna sursa de bani. Avantajele majore sunt ca nu va veti imprumuta de bani, nu depuneti efort pentru comercializare, nu aveti investitii initiale pentru a vinde obiectele si faceti spatiu in casa, garaj, pivnita sau in pod.

2.    Freelancer projecting. Ei bine, aici lucrurile se complica putin. Va trebui sa veniti cu o specializare intr-un domeniu de interes. Iata cateva exemple clarificatoare:web design, grafica, DTP, programare, SEO specialist samd. Acestea sunt cateva specializari care se tranforma rapid in idei de afaceri profitabile. Expertii din lumea afacerilor spun ca acestea sunt proiectele viitorului si plata pentru acestea este una avantajoasa si stabila.

Pentru cei care au cunostinte in domeniu si o experienta valida, un proiect din aceasta categorie poate merge de la un timp efectiv de lucru care porneste de la cateva ore la cateva saptamani. Plata se poate face in rate sau in avans si atunci deja ati inceput sa faceti rost de banii necesari.

3.    Consultanta si training. Iar avem de-a face cu o idee de afaceri care necesita o oarecare expertiza in domeniul in care doriti sa activati. Sa spunem ca detineti cunostinte de SEO si sunteti constient de faptul ca specialistii in aceasta industrie sunt la mare cautare. De asemenea, multi incepatori cauta profesionisti care sa le ofere informatii si training si dvs puteti fi unul dintre ei. Incepeti sa cautati persoane care doresc instruire si oferiti-le suport contra unei plati care  sa va avantajeze. Doritori se vor gasi, timp va trebui sa va faceti, riscuri nu exista, necesarul de bani se acopera si micul proiect se poate dovedi cea mai buna idee de afaceri pentru dvs.




Tags: bani ugentidei de afaceri profitabileidee de afaceriprofit rapid

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]