Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 strategii de succes pentru afaceri profitabile in 2011

de Maria Nicutar 30 Aug. 2011 4607
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu toate afacerile detin sanse reale de a se afirma drept afaceri profitabile si de succes in perioadele de criza, iar 2011 este un an dificil pentru multi detinatori de afaceri sau de idei de afaceri care asteapta sa fie puse in aplicare. Succesul nu vine usor pentru cei mai multi detinatori de afaceri si el se construieste in timp, prin intermediul unor strategii inteligente care detin capacitatea de a transforma afaceri si idei de afaceri in surse de profituri, in surse de popularitate si succes genuin.

Iata cele mai puternice strategii de succes pentru a va consolida afaceri profitabile sau idei de afaceri cu potential mare in 2011 si in orice perioada de criza economica:

1.    Strategii de pret. Politica de preturi este poate cel mai important loc in care ar trebui sa ne cautam sansele de a ne transforma afacerile in afaceri de succes si care sa isi dovedeasca prosperitatea cat mai rapid. Criza ne afecteaza pe toti si in randul consumatorilor se observa o tendinta naturala si rationala de preferinta a produselor mai ieftine, mai mici, cu o cantitate mai mica a aceluiasi continut, de calitate mai slaba.

Toate aceste considerente trebuie sa le aveti dvs in vedere in afacerile si in ideile de afaceri pe care le detineti atunci cand lansati produse sau servicii. Economisiti bani din proiectarea ambalajelor si a recipientelor, din proiectarea machetelor grafice, din web design si de unde puteti sa rupeti pentru a oferi clientilor dvs sansa sa va achizitioneze produsele cu o usurinta mare.

2.    Beneficii marite. Clientii se vor orienta exclusiv catre afacerile si ideile de afaceri care ofera cele mai mari beneficii la achizitionarea unui produs sau folosirea unui serviciu. Un salon de infrumusetare ofera o manichiura gratuita la orice serviciu de tuns si vopsit. Un magazin ofera un produs la oferta  „1 + 1 gratuit”. Un hypermarket ofera o mostra de sampon la orice produs cosmetic. Un magazin online ofera servicii gratuite de livrare la orice achizitionare de produse intre orele 14:00 si 16:00.

Lista ramane deschisa pentru orice beneficii considerati ca puteti sa aruncati in joc pentru sanse mai mari pe piata pe care activati cu afacerile si ideile de afaceri pe care le detineti.

3.    Increderea. Clientii sunt mult mai experimentati acum decat erau acum cativa ani. Sunt mai precauti si au nevoie de incredere intr-o compania atunci cand se decid sa achizitioneze un produs sau sa foloseasca un serviciu. Folositi testimoniale si cronici de pe alte website-uri sau bloguri si mentineti o relatie apropiata cu toti clientii dvs pentru a le insufla sentimentul de credibilitate de care au nevoie pentru a va alege compania.




Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabileafaceri de succesidei de afaceri 2011idei de afaceri criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]