Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes: Cei 5 stalpi ai victoriei profesionale!

de Maria Nicutar 26 Ian. 2014 2603
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reusita profesionala, succes pe plan profesional, o cariera stralucita sau o afacere prospera... Sunt pe listele noastre de obiective pe care dorim sa le indeplinim in anul 2014. Si pentru a ne atinge obiectivele, vom face tot ce ne sta in puteri.

Iata si cei 5 stalpi ai succesului profesional, 5 reguli de aur pe care nu le putem neglija daca ne dorim afaceri prospere, bine consolidate, de viitor sigur:

1. Pregatirea reprezinta primul pas pentru orice victorie.
Orice reusita are la baza pregatirea. Testati terenul, analizati-va punctele slabe, evidentiati-va punctele forte si pregatiti-va pentru orice obiectiv doriti sa indepliniti: o sedinta importanta, o prezentare de care depinde viitorul unui departament, un interview de angajare a unui expert care ar putea sa reinvie segmentul online.

2. Renuntati la elementele neimportante si la orice va distrage atentia. Concentrati-va pe lucrurile care conteaza cu adevarat. Prioritizati si stabiliti ordinea acestora, maniera in care va veti ocupa de fiecare sarcina in parte, necesarul de eforturi, volum de munca si investitii financiare. Eliminati proiectele pe care nu le puteti sustine sau pe care nu sunteti pregatiti sa le lasati pe lista de investitii active.

3. Succesul vietii profesionale este unul de tipul cauza-efect. Nu va bazati pe noroc, ci pe eforturi si calitate, pe munca facuta cu cap, in mod inteligent, pe strategii inteligente care isi arata rezultatele.

Cat timp va bazati pe eforturi serioase si nu pe noroc, lucrurile au toate sansele sa mearga struna si in afacerile voastre.

4. Contacte, baze de clienti seriosi, retele de profesionisti, mentori si coach-i. Iata lucrurile de la care nu puteti face rabat. Aveti nevoie de oameni care va pot ajuta, care va pot inspira, care va pot trage afacerile in sus, mereu catre mai bine, de profesionisti de la care aveti ceva de invatat.

5. Calitate si profesionalism! In tot ceea ce faceti, pana si in cele mai, aparent, neinsemnate aspecte ale afacerii, ale carierei, mizati pe calitate si lucrati cu profesionisti. Adunati-va cu cei carora doriti sa le semanati, cu cei cu care doriti sa fiti asociati. Nu lucrati cu amatori si nici cu persoane cu reputatie subreda. Va vor trage in jos, intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu.


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: succes in afacerireguli de succes in afacerireguli afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]