Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri mici poti incepe cu ajutorul fondurilor europene

de Ideideafaceri.ro 11 Apr. 2018 5756
3.7 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Deschiderea unei afaceri presupune o investitie si indiferent de suma care este pusa in joc, uneori nu este suficient. Tocmai din acest motiv, ideile bune primesc intotdeauna ajutor, pentru ca pana si cei mai mici intreprinzatori sa se bucure de un business profitabil. Descopera care sunt ideile de afaceri non agricole, pe care le poti incepe in mediul urban si, care pot primi finantare din fonduri europene nerambursabile.

Atelier de croitorie. O afacere mica ce se poate infiinta la tara poate fi profitabila prin intermediul unui atelier de croitorie. Afacerea presupune costuri mici pentru ca nu este nevoie, pentru inceput, de prea multe aparate de cusut. O data cu dezvoltarea afacerii, se dezvolta si cresc si materialele necesare. Un atelier de croitorie, ca si business, poate presupune atat crearea de tinute complete, cat si modificari ori ajustari ale hainelor deja croite.
 
Atelier de incaltaminte. Ramanem in acelasi domeniu, cel al creatiei si descoperim ca o afacere mica, de reparatii sau chiar crearea unor modele noi, poate fi o afacere de succes, care sa primeasca finantare din fonduri europene. Un atelier de incaltaminte, in mediul rural, este intotdeauna la mare cautare. Mereu este nevoie de o persoana care sa stie sa repare un toc de pantofi, o curea la sandale sau sa modifice un calapod. Investitia nu este una majora, dar poate avea castiguri considerabile, pe termen lung. 
 
Firma de transport. Vorbim despre transportul marfurilor sau transportul persoanelor. Sunt documentatii si legi diferite, insa ambele idei pot asigura o afacere reusita. In mediul rural nu exista aceeasi concurenta ca si in mediul urban si, tocmai din acest motiv, intreprinderile care au nevoie de transport, vor apela la o firma din mediul rural, o companie locala, care sa le ofere serviciile de care au nevoie. Afacerea nu presupune multi bani, mai ales ca acum ai posibilitatea sa achizitionezi masinile de care ai nevoie, in leasing, permitandu-ti sa platesti rate lunare.
 
Cabinet medical. O afacere de acest topic, intr-o zona rurala, poate fi cea mai potrivita investitie. La tara, oamenii nu dispun de servicii si tehnologii si, ori de cate ori este necesar, sunt nevoiti sa parcurga distante lungi pentru a ajunge intr-un cabinet specializat. Pentru deschiderea unui cabinet, trebuie sa stii ca ai nevoie de cunostiinte in domeniu, ori de persoane, care au cunostiintele necesare si te pot ajuta sa progresezi. Investitia, pentru inceput, poate fi mai ridicata, datorita echipamentelor care trebuie achizitionate, insa se amortizeaza intr-un timp scurt pentru ca vor fi multe persoane, care vor apela la serviciile oferite. Intr-un cabinet medical dintr-un sat vor ajunge sa vina si persoane din satele vecine. 
 
Firma de reparatii diverse obiecte. Gandeste-te ca la tara mereu se mai strica un obiect. Multe persoane nu stiu sa repare ori nu au suficient timp la dispozitie pentru a face acest lucru. Un atelier de reparatii, care sa se ocupe cu reparatii in diverse domenii precum, aparate electronice si electrocasnice de genul televizoare, masini de spalat, boilere, dar si mobila, bijuterii, calclatoare, ceasuri, este intotdeauna bine venita. Nu necesita o investitie mare, ci doar persoane pricepute pentru a putea duce la bun sfarsit orice sarcina. 
 
Coafor. Genul acesta de afacere este mai putin intalnit in mediul rural, dar asta nu inseamna ca nu poate avea succes. Va atrage multi clienti, care isi pot permite sa vina lunar pentru diferite servicii precum tuns, vopsit, pensat, etc. Investitia nu este mare, insa ai nevoie de un personal calificat, specializat in ceea ce face pentru a oferi cele mai bune servicii.
 


Tags: fonduri europeneafaceri cu fonduri europeneidei de afaceri cu fonduri europene

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.7 din 5 - 22 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]