Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum obtineti in Romania cea mai recunoscuta calificare internationala in domeniul financiar-contabil?

de Ideideafaceri 25 Nov. 2013 2730
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inscrieti-va acum si participati la una din cele doua sesiuni online organizate de ACCA in parteneriat cu BPP Professional Education Romania si veti avea sansa de a castiga si un curs gratuit pentru ACCA Qualification, oferit de BPP Professional Education.



Ce planuri de viitor aveti?
Veti lucra in alta tara? Va deschideti propriul cabinet de consultanta? Va angajati la o firma multinationala? Sau vreti sa le incercati pe toate ajungand in fiecare situatie printre cei mai buni? Cu ACCA ati face cea mai potrivita alegere indiferent de cum va vedeti viitorul - ACCA ofera cea mai ceruta calificare in domeniul financiar contabil si de business, la nivel international.

V-ati alatura celor peste 5000 membri si studenti in Romania si celor aproape 600,000 la nivel international. Biroul local pentru Europa de Sud Est a fost infiintat in Romania in 2006, parte din reteaua de 89 birouri si centre locale si va sta la dispozitie pentru mai multe detalii despre ACCA (info@ro.accaglobal.com)

BPP Professional Educationeste cea mai mare companie de training profesional din Europa. BPP ofera cele mai bune solutii de studii aflate la cele mai ridicate standarde de calitate pentru calificari si programe profesionale de care persoanele au nevoie pentru atinge excelenta in cariera profesionala. Mii de contabili, persoane practicand servicii financiare, profesionisti care se ocupa de situatiile de insolvabilitate, de taxe, avocati si oameni de marketing si-au dobandit calificarile studiind cu BPP.

Inregistrati-va la seminariile online gratuite pe 5 sau 6 decembrie
Vrei sa aveti sansa de a castiga un curs cu o valoare de peste 700 Euro pentru unul din examenele celei mai recunoscute calificari international in domeniul financiar contabil si de business? Atunci inregistrati-va si participati la una dintre prezentarile online organizate in 5 si 6 decembrie de ACCA in parteneriat cu BPP Romania.
Puteti accesa sesiunile online de peorice calculator care are o conexiune la internet.

Ce veti afla?
In maxim 40 de minute veti avea oportunitatea de a afla mai multe despre ACCA, calificarea profesionala internationala care are gradul cel mai mare de recunoastere in lume si cum sunt calificarile noastre recunoscute pe plan global si in Romania prin parteneriatele pe care ACCA le-a incheiat. De asemenea, veti avea sansa de a castiga un curs pentru un examen ACCA Qualification, oferit de BPP Romania, una din companiile din Romania ce a atins cel mai inalt nivel de calitatein furnizarea de de cursuri ACCA, fiind acreditata la nivel Platinum de catre ACCA Global. BPP Romania este membra a grupului BPP, singurul furnizor la nivel global acreditat Platinum pentru materialele de studiu.

NU PIERDETI OCAZIA DE A AFLA CUM PUTETI OBTINE O CALIFICARE ACCA SI CUM VA POATE ACEASTA AJUTA SA AVETI SUCCES IN DOMENIUL FINANCIAR CONTABIL SI DE BUSINESS! INREGISTRATI-VA ACUM PENTRU UNA DINTRE SESIUNILE ONLINE ORGANIZATE IN 5 SI 6 DECEMBRIE AVAND SI SANSA DE A CASTIGA CURSUL GRATUIT OFERIT DE BPP PROFESSIONAL EDUCATION ROMANIA.



Tags: calificare accaaccacursuri acca

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]