Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De Craciun, o oferta de exceptie pentru antreprenorii de succes!

de Ilinca Dobrescu 20 Dec. 2013 2257
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Divizia Idei de Afaceri impreuna cu Mos Craciun iti ofera un cadou exceptional. Orice CD comanzi, primesti gratuit Colectia Antreprenor - cele mai de succes 3 lucrari Rentrop&Straton din domeniul Ideilor de Afaceri.

Colectia Antreprenor - cele mai de succes 3 lucrari Rentrop&Straton din domeniul Ideilor de Afaceri include urmatoarele afaceri:

1. Magazin Online.
Este afacerea pe care o putem incepe cu minim de efort si cu minim de investitii. Nu trebuie sa tii produse pe stoc! Poti sa iti deschizi un magazin electronic fara sa ai marfa pe stoc, comandand marfa la furnizorul tau abia dupa ce vei avea comenzi ferme pentru ea. Astfel, riscurile sunt minime intotdeauna, pentru tine, pentru afacerea ta!


2. Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte. Iata cel mai util ghid pentru cei care doresc sa inceapa o afacere cat mai curand. Nu sunt texte motivationale, ci informatii care pot fi folosite in practica, informatii 100% ancorate in realitate, pentru profesionisti veritabili.

Ghidul de fata va rezolva cu profesionalism fiecare aspect pe care il veti intalni pe teren:  alegerea formei juridice de functionare, autorizatii obligatorii, dosarul pentru organele de control... si multe alte aspecte esentiale pentru demararea unei afaceri de succes!


3. Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna. Daca iti doresti sa realizezi decoratiuni si ornamente unice pentru Sarbatorile de iarna, ghidul de fata ramane cea mai buna inspiratie.

CD-ul  "Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna" iti vine in ajutor cu idei, sfaturi, tutoriale si multe strategii de care ai nevoie pentru a pune pe picioare o afacere profitabila sau pentru a sustine un hobby cu potential de dezvoltare!


Detalii despre oferta AICI >>>



Tags: afaceri in romaniaafaceri de la hobbyafaceri profitabileafaceri din hobbyhobby afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri profitabile in urmatorii ani. Ce poti face azi?

de Bianca Tila
06 Sep 2023
In 2023 trebuie sa ne concentram pe sustenabilitate ca afacerea noastra sa prospere. In acest fel, piata globala a hainelor second-hand se dovedeste...

Visul unei afaceri profitabile: Pensiunea ta iti poate aduce prosperitate financiara nelimitata!

de Victor Oancea
18 Oct 2013
Pensiunile reprezinta unele dintre cele mai frumoase afaceri cu putinta. Produci experiente fenomenale pentru clientii tai. Le oferi sansa sa aiba o...

Plan de afaceri - Necesitatile financiare pentru afaceri profitabile

de Adela Simonescu
29 Oct 2011
Odata ce ati stabilit nivelul investitiei initiale, cheltuielile lunare si anuale, precum si veniturile minime necesare pentru acoperirea...

Plan de afaceri: Necesitatea delegarii pentru afaceri profitabile

de Maria Nicutar
06 Oct 2011
Multi manageri si detinatori de afaceri evita sa delege sarcini si responsabilitati. In acest sens, afacerile au de suferit foarte mult si timp...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]