Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este pagina de cariere a companiei gata pentru dispozitive mobile?

de Alexandra Popescu 31 Mai. 2014 2570
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tehnologia a avansat atat de mult incat telefoanele noastre mobile au devenit calculatoare performante. Pe langa navigarea pe internet, mai ales pe retelele sociale, dispozitivele mobile devin instrumente-cheie in vanatoarea de locuri de munca, potrivit unui sondaj facut de firma Glassdoor.

 
Cu toate acestea, majoritatea angajatorilor nu profita de aceasta varianta moderna atat de mult cat ar trebui.
 
9 din 10 cautatori spun ca le este mai placut sa utilizeze un dispozitiv mobil in timpul cautarii unui job in urmatoarele 12 luni. Asa ca, angajatorii care doresc un avantaj competitiv, ar trebui sa isi optimizeze paginile de cariere si procesele de aplicare pentru mobil.
 
Pentru ca totul sa mearga conform asteptarilor, mai jos avem cateva sfaturi cu privire la adoptarea acestei abordari online a companiei:
 
Fa pagina impresionabila. Chiar daca ai toate informatiile locului de munca disponibile online, acestea trebuie prevazute cu grija, intr-un mod in care utilizatorilor le este usor sa navigheze, indiferent ca este pe desktop, mobil sau tablete. Acest lucru se refera la a avea "un site receptiv", care se adreseaza nevoilor oamenilor si face mai simplu procesul de cautare al joburilor de catre solicitanti. 
 
Acestea fac parte din responsabilitatea angajatorului de a lucra cu ingineri pentru a se asigura ca site-ul transmite faptul ca firmei ii pasa de experienta online a candidatilor. In cazul in care este dificil de navigat, solicitantii vor fi descurajati sa caute in continuare, mai ales daca pagina este diponibila doar pe desktop sau pe laptop.
 
Permite aplicarea pentru eventualele joburi de pe dispozitivele mobile. Dupa ce candidatii vor naviga cu succes pe o pagina de cariere prin intermediul dispozitivelor mobile, acestia vor dori sa aplice pentru unul din joburi. 
In cazul in care nu le va fi usor sa o faca, sa dea un simplu click pe "Aplica", angajatorul poate pierde interesul acestora, iar toata munca pentru crearea site-ului va fi pierduta. 
 
Cum poti face acest lucru? Specialistii sustin ca in loc de a cere un CV pentru procesul de aplicare, poti cere date social media (LinkedIn este una dintre platformele care ofera o viziune mai ampla asupra candidatului) sau un link catre mai multe informatii. Acest proces este mai simplu pentru angajator pentru a introduce un candidat in sistemul de cariera al unei companii.
 
Fa site-ul de cariere transparent. Chiar daca ai pus la punct toate cele mentionate mai sus, mai exista un lucru care trebuie clarificat. Trebuie sa permiti accesul la diferitele informatii pe care candidatul le cauta. Continut captivant cu privire la ceea ce face locul de munca cu adevarat minunat, lucruri pe care compania incearca sa le imbunatateasca si ce ar trebui candidatii sa anticipeze in procesul de intervievare ii va ajuta pe doritori sa aplice mult mai increzatori si mai rapid.
 


Tags: afacericarieredispozitive mobilelocuri de muncaangajatorisfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]