Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri la domiciliu: 2014 va fi anul tau?

de Matei Antonescu 08 Ian. 2014 4165
3.13 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incepem 2014 in forta maxima si cu tot entuziasmul. Nu am reusit sa punem pe picioare o afacere in anul 2013 si nu ne lasam descurajati de acest lucru. Dimpotriva, acest lucru ne determina sa privim lucrurile cu mai multa claritate si cu mai multa motivatie ca pana acum. Daca 2013 nu a fost anul nostru, 2014 trebuie sa ne ofere rezultate mai bune!

Evident, totul depinde de noi. Cel mai mult depinde daca te decizi sa te folosesti de parghiile care iti stau chiar acum la dispozitie. Sunt parghiile pe care, daca le folosesti in avantajul tau, le poti transforma in sansele tale de a te ridica.

Si la capitolul parghii intra si banii, cunostintele si contactele care te pot ajuta sa ajungi unde ti-ai propus. Parghii sunt si abilitatile si competentele pe care le detii, pasiunile si hobby-urile care se pot transforma rapid in oportunitati de afaceri.

Iata cateva idei de afaceri la domiciliu in 2014:

Servicii de DTP - Desktop Publishing. Discutam despre o industrie din ce in ce mai "fierbinte". Serviciile sunt la mare cautare si comisioanele proiectelor sunt extrem de avantajoase pentru profesionistii cu experienta, cu portofoliu si licenta de utilizare a celor mai in voga software-uri de DTP si grafica computerizata.

Servicii de copywriting - Daca te pricepi la redactarea de materiale promotionale, aici este sansa ta. Poti sa devii copywriter pentru mai multe website-uri, afaceri, agentii, freelanceri si profesionisti. Poti sa le promovezi produsele si serviciile, afacerile si imaginea lor.

Evident, si aceasta reprezinta una dintre cele mai interesante si viabile idei de afaceri la domiciliu in 2014, in Romania.

Realizare de aplicatii pe mobile. Aplicatiile pe mobile reprezinta cea mai noua atractie pentru romani si straini de pretutindeni. Nu are rost sa va spunem ca numarul celor care detin smartphone-uri, iPhone-uri si alte mobile ce pot sustine aplicatii a crescut in mod semnificativ. Odata cu aceasta dezvoltare luam in considerare si dezvoltarea unei industrii ce trece printr-un boom economic substantial.

Luati in calcul aceasta posibilitate si specializati-va in mobile si in aplicatii pe mobile. Deja exista astfel de cursuri si unele pot fi urmate online, altele offline. Acestea pot deveni parghiile de care aveti nevoie pentru a intra intr-o industrie incredibil de prospera, o industrie cu adevarat fertila.


Sa aveti succes si spor la idei de afaceri la domiciliu!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceri la domiciliuidei de afaceriafaceriafaceri la domiciliuafacere la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.13 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]