Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plan de afaceri pentru un camin de batrani. Iata aspectele esentiale

de Idei de afaceri 25 Dec. 2023 72470
Plan de afaceri pentru un camin de batrani. Iata aspectele esentiale
4.1 din 469 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Caminul privat de batrani devine o idee de afaceri din ce in ce mai atractiva si asta pentru ca discutam despre din ce in ce mai multe persoane varstnice atrase de aceasta solutie optima. Si este optima din mai multe puncte de vedere, de la asistenta medicala permanenta si pana la compania celor din aceeasi generatie.

Pentru cei care au de gand sa investeasca intr-o astfel de afacere, iata si cateva aspecte esential de punctat in cadrul unui plan de afaceri perfect functional:

Ce servicii oferim?


Un camin de batrani trebuie sa asigure cazare, asistenta, hrana si servicii medicale in orice moment. Asa ca veti avea nevoie de personal ce apartine mai multor domenii, de la personal medical, pentru bucatarie, pentru curatenie, asistenta, paza si nu numai.

Cui ne adresam?


Care sunt clientii carora ne adresam cu aceste servicii? Este esential sa stabiliti clar si de la bun inceput daca va fi vorba despre un camin de batrani de lux sau unul cu posibilitati mai reduse, mai modest insa care sa ofere conditii optime de ingrijire. Totul se reduce la numeroase aspecte financiare si non-financiare. Stabiliti acest aspect in functie de natura capitalului financiar de care dispuneti, de posibilitatea obtinerii de fonduri si donatii, de locatia in care aveti de gand sa va dezvoltati, de natura si calibrul competitorilor.

De asemenea, nu uitati faptul ca de acest aspect, al profilului clientului ideal se leaga natura politicii de preturi. Asigurati-va ca stabiliti o politica de preturi optima si ca decizia este luata pe baza unor calcule si analize realiste, clare.

Cine sunt competitorii nostri?


Stabiliti cine sunt concurentii cu care veti avea de-a face in cadrul acestei industrii. Stabiliti ce servicii asigura acestia, ce locatie detin, ce politica de preturi detin, cum au de gand sa se dezvolte si nu numai.

Care sunt demersurile de ordin legislativ pe care trebuie sa le efectuam. Asigurati-va ca obtineti toate autorizatiile, avizele si licentele necesare.

Cum ne vom promova imaginea afacerii si serviciile?


Un website poate fi solutia perfecta care sa va ajute cu acest aspect. Nu ezitati sa atasati website-ului si un blog, un forum si chiar o pagina de Facebook. Nu neglijati puterea de promovare pe care o puteti dobandi in momentul in care va dezvoltati in cadrul retelelor de socializare.





Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: plan de afaceriplan afaceriplan de afaceri camin de batraniafaceri camin de batraniafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 469 voturi.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]