Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Planul de afaceri al unei firme de transport si distributie

de Teo Manole 20 Aug. 2015 7542
4.59 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul de business al firmei tale de transport consta dintr-un text si din diferite tabele economice. Textul alcatuieste corpul principal al planului de afaceri. Include peste 150 de intrebari si e impartit in mai multe capitole.

Aceste capitole ale planului de afaceri pot fi prelucrate in ordinea in care vrei, cu exceptia Rezumatului Executiv, care trebuie redactat la final.

Poti trece peste unele intrebari care nu se refera la tipul tau de afacere. Cand termini primul proiect al Planului de afaceri, va trebui sa faci unele verificari ale anumitor subiecte din acesta.

Dupa acest pas, va trebui sa-l prelucrezi astfel incat sa rezulte varianta finala, care este un text continuu si coerent.

Valoarea reala a redactarii unui plan de business nu e aceea de a avea in mana un produs “de-a gata”. Valoarea lui e asigurata de procesul de cercetare si de studiere intr-un mod sistematic a afacerii tale.

Redactarea planului de business te ajuta sa gandesti lucrurile in profunzime, sa privesti ideile cu o perspectiva critica. Acest proces poate fi unul indelungat, dar te va scuti de erori care mai tarziu ar putea fi dezastruoase.

Planul de afaceri e un model general, adecvat pentru toate tipurile de afaceri. Vom incerca sa-l modificam in functie de business-ul nostru.

Inainte de a demara scrierea lui, studiaza perfectionarea planului. Pune accent pe anumite aspecte, care tin exclusiv de afacerea ta. Vei fi judecat atat in privinta ideilor de afaceri, cat si asupra gradului de calitate aferent planului tau.

De obicei, sunt necesare cateva saptamani pentru a finaliza un plan de afaceri eficient. Cea mai mare parte din timp e dedicata cercetarii unor ipoteze si regandirii unor idei de afaceri. Aloca-ti suficient timp pentru redactarea planului de afaceri.

Nimeni nu a regretat timpul folosit in aceasta directie. Nu neglija detaliile privind sursele si presupunerile tale, mai ales daca sunt legate de BANI.


Tags: plan de afaceriplan afaceriafaceritransport

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.59 din 5 - 22 voturi.

Articole conexe

Ce reprezinta punctul de lucru al unei companii si procedura de deschidere/inchidere punct de lucru

de Bianca Tila
14 Mar 2024
Deschiderea unui punct de lucru are diverse intrebuintari si reprezinta o dezvoltare clara a afacerii tale. Punctul de lucru ajuta la desfasurarea...

Administrator firma. Ce face mai exact un administrator de firma si ce drepturi are

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Daca va ganditi sa infiintati o afacere, trebuie sa luati in calcul toate strategiile posibile pentru o imagine buna in spatiul public, dar si...

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

Cum sa-ti alegi corect nisa de business

de Bianca Tila
26 Mar 2024
Indiferent daca deschizi o afacere intr-o industrie unica sau pe o piata saturata, este important sa va diferentiati de concurenta pentru a va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]