Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Relatiile reprezinta cheia succesului

de Alexandra Popescu 08 Iun. 2014 2276
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare antreprenor are conceptia lui despre ceea ce inseamna succesul in afaceri. Cu cat mai multi antreprenori, cu atat mai multe viziuni. Unii sustin ca inovarea produsului este importanta, altii ca siguranta, insa raspunsul corect pentru ceea ce inseamna succesul in afaceri este castigarea si pastrarea clientilor. Iar cheia pentru acest succes este relatia, legatura.

 
Ti s-a spus de foarte multe ori sa iti petreci timpul in construirea brandului personal, in cresterea social media, in imbunatatirea productivitatii, in identificarea si imbunatatirea punctelor forte si in atragerea angajatilor pentru ca toate astea iti vor aduce succesul. Asa este, insa nu reprezinta totul, ci o mica parte a succesului. 
 
Construirea adevaratelor relatii cu oameni adevarati face parte din munca reala. 
 
In continuare iti prezentam motivele pentru care relatiile reprezinta cheia succesului in afaceri:
 
1. Cel mai important beneficiu este reteaua ta - nu reteaua virtuala, ci cea reala. Fiecare antreprenor de succes va spune ca cel mai important bun este reteaua, insa nu cea sociala. Aceste retele reale il ajuta sa obtina lucrurile si sa faca o munca de valoare. O retea in lumea reala face cat 10.000 de linkuri social media, like-uri sau followers.
 
2. Tranzitiile de vanzare sunt intre doua fiinte umane reale. Chiar si cu e-commerce, cele mai multe tranzactii se fac inca intre doua fiinte umane reale. Fiecare tranzactie B2C si B2B semnificanta implica un cumparator si un vanzator, sa nu mai vorbim de toate canalele de dezvoltare si de suportul pre si post vanzari. Comportamentul cumparatorilor este subiectiv, iar relatiile sunt un factor important.
 
3. Cand oportunitatea bate, este intotdeauna o persoana lovita... si raspunde. Oricat de mult ne place sa visam la oportunitati care cad in poala noastra, adevarul este ca niciodata nu se intampla. Fiecare oportunitate de cariera si de afaceri este implicata intr-o relatie reala. 
 
Toate acestea inseamna ca exista o buna sansa sa pierzi timp pretios, chiar ani pentru a castiga potential de varf, concentrandu-te pe lucrurile gresite pentru a-ti construi cariera si pentru a-ti creste afacerea. 
 
De multe ori poti sa nu iti dai seama ca gresesti. La un moment dat nu poti vedea nimic din ceea ce se intampla, insa intr-o zi te vei trezi pe un gazon frumos. Construirea relatiilor si a unei afaceri de succes este exact asta.
Relatiile sunt importante in orice domeniu, nu numai in afaceri. Nu poti comunica doar virtual, pentru ca succesul va intarzia sa apara. Pentru a face o munca buna si a ajunge in varful piramidei trebuie sa formezi relatii reale cu oameni reali, cu care poti colabora, munci, comunica.
 


Tags: antreprenoriafaceri de succesafacerisucces in afacerirelatiicheia succesului

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]