Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 beneficii ale promovarii afacerii in social media

de Codrina Laiu 10 Mar. 2020 12135
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Social media este ca o carte deschisa. Daca cineva te place, atunci este grozav pentru ca toata lumea poate sti acest lucru.

Cum poti folosi acest lucru pentru afacerea ta? Iata!

1. Ofera transparenta.
Cand primesti aprecieri, le poti propaga in social media si iti atragi noi clienti. Daca un consumator are o parere negativa, atunci si acest lucru este vizibil in comunitatile on-line. In ambele situatii, ai ocazia sa-ti creezi o reputatie buna si sa atragi fani.

In a doua situatie, poti capta atentia comunitatilor on-line prin modul in care tratezi feedback-ul negativ al unui client.

De exemplu, daca un consumator spune ca nu a fost multumit de produsul sau serviciu tau, il poti contacta in mod direct pentru a vedea cum poti remedia acest lucru. Asta impresioneaza consumatorii pentru ca arata preocuparea ta pentru fiecare client in parte.

2. Prezenta in social media completeaza serviciile post-vanzare.

O problema importanta cu care se lupta multe afaceri este cum sa asigure serviciul post-vanzare pentru clienti. in multe cazuri, dupa ce vanzarea a avut loc, este imposibil sa mai contactati clientii.

O solutie pentru aceasta problema este social media, prin intermediul careia le aratati clientilor ca sunteti disponibili si ca puteti fi abordat cu usurinta pentru a raspunde la intrebari.

Social media a devenit un instrument important de marketing care poate aduce avantaje importante pentru unele afaceri. Folosit asa cum trebuie, va ajuta sa imbunatatiti oferta, sa atrageti mai multi clienti si sa obtineti venituri mai mari.


Tags: social mediaafacereafaceripromovare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Facebook introduce reguli noi pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Ian 2021
Reteaua sociala Facebook introduce o serie de reguli noi pentru afaceri, printre care se numara si renuntarea la like-uri. Schimbarile la paginile...

Afacerile pe care Facebook le va prioritiza in Europa

de Florin Amariei
09 Apr 2019
Nicola Mandelsohn, responsabila Facebook pentru intreaga Europa, spune ca urmeaza cateva schimbari drastice pe care compania si le asuma si vorbeste...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]