Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri online pe care le poti conduce de acasa

de Camelia Diaconu 13 Aug. 2019 7755
4.46 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile la domiciliu sunt tot mai cautate de catre tinerii antreprenori care isi doresc sa isi deschida propria afacere. Si pentru ca mediul online este intr-o continua dezvoltare, lucrul de acasa iti poate aduce beneficii majore, mai ales daca esti adeptul statului in fata calculatorului. Iata ce afaceri poti incepe de acasa doar cu ajutorul conexiunii la internet.

Mediul online implica numeroase resurse pentru afaceri, indiferent de domeniul pe care il incepi. Este locul in care poti cunoaste in scurt timp succesul, iti poate creste popularitatea si poti obtine venituri substantiale.
 
Magazin online. Din lipsa de timp, tot mai multe persoane apeleaza la cumparaturi online, fie ca vorbim despre alimente, imbracaminte sau accesorii. Mediul online a devenit o platforma variata de vanzare-cumparare foarte accesat de tot mai multi oameni, indiferent de statutul social. Un magazin online iti poate aduce venituri considerabile mai ales daca te axezi pe nevoile actuale ale clientilor. Investitia nu este una ridicata si datorita faptului ca ai posibilitatea de a-ti alege produsele din alte tari, acolo unde preturile sunt cu mult mai mici decat la noi. 
 
Specialist in mediul online. Social media, mai exact retelele de socializare cele mai cunoscute, care devin tot mai populare si usor de accesat pentru oricine este un domeniu care iti poate aduce un venit suplimentar. Marile companii au nevoie de oameni dedicati care sa se ocupe de gestionarea  conturilor de interes public si sunt intotdeauna in cautare de oameni creativi si pasionati de acest domeniu. Unde mai pui ca, daca mai stii si putin SEO, optimizarea serviciilor online, atunci cu siguranta poti ajuta conturile sa creasca, sa obtina vizibilitate, clientii sa fie multumiti, iar tu platit. Nu este complicat deloc. Aceasta afacere presupune crearea de continut creativ, atractiv, care sa aduca persoane noi pe diferite site-uri.
 
Grafica web. Ramanem tot in mediul online si trecem la un alt nivel de experienta ce presupune modificarea sau crearea unei noi imagini a site-urilor online. Pentru a atrage clienti si pentru a fi cat mai explicite, site-urile online au nevoie de o persoana specializata in grafica ce stie sa faciliteze caile de acces catre orice resursa de pe site. Pentru acest lucru este nevoie de cunostiinte pentru folosirea diferitelor programe de editare si de creativitate. Un designer web poate ajunge lejer la un castig de 1000 de euro lunar doar din colaborari. 
 
Traduceri. Esti norocos daca stii la perfectie o limba straina, pentru ca poti face o multime de bani. Sunt multe firme care cauta sa plateasca oameni pentru acest tip de serviciu, asa ca nu ezita sa lucrezi de acasa ca si traducator. 
 


Tags: afaceri onlineafaceri pe netidei de afaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]