Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa aduni mai multe like-uri pe pagina ta?

de Victor Oancea 18 Sep. 2012 6008
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile se cresc cu multa sudoare si acest lucru ne este foarte clar. Nimeni nu se asteapta la succes peste noapte si fara eforturi sustinute. De aceea si cautam cat mai multe instrumente care sa ne ajute sa ne crestem afacerile, sa le facem imaginea cunoscuta, sa ne promovam produsele si serviciile.

Un instrument fara de care nu se mai poate in mediul business este social media. Retelele de socializare au devenit unele dintre cele mai eficiente unelte care ne ajuta sa ne asiguram ca afacerile noastre se pot rentabiliza si apoi profitabiliza cu succes.

Iata si care sunt sfaturile care va pot ajuta sa adunati mai multe like-uri pe paginile voastre:

1. Fiti sigur ca stiti cui va adresati si ca detineti o lista consistenta de prieteni reali. Nu incercati sa atrageti like-urile prin metode precum:



- concursuri in care cei doritori se pot inscrie doar daca dau like pe pagina ta! Este total gresit sa facem un asemenea lucru, chiar daca ne-ar surade ideea de a avea cat mai multe like-uri. Problema este ca cei mai multi vor da like pentru a se inscrie. Apoi pot da unlike sau unsubscribe, cazuri in care degeaba ati castigat like-urile din prima faza. De asemenea, incercati sa mizati pe zicala "putin si bun". Este foarte bine sa aveti putine like-uri si reale, din partea celor care chiar doresc sa va urmareasca activitatea pe Facebook.

- gratuitati pentru un like, din aceleasi motive ca in cazul concursurilor;

- promotii si oferte, reduceri si cupoane pentru like-uri din aceleasi motive ca si in cazul celorlalte situatii.

2. Invitati-va prietenii sa dea like cu un mesaj clar. Spuneti prietenilor ce obiective au paginile voastre, de ce merita like si cui se adreseaza. Fiti sigur ca vor da like DOAR cei care sunt potriviti ca si "consumatori". Acestia sunt cei care va vor pastra feed-urile active si va vor duce vorba mai departe. Ei va vor aduce mai multe like-uri din partea prietenilor cu care isi sharuiesc continutul.

3. Postati in mod constant si nu abuziv. Este indicat sa aveti o postare la fiecare 30 - 45 de minute. Pastrati cate o postare si nu mai multe adaugate in sir pentru a nu construi un card de informatii de la care cei mai multi se vor dezabona. Nu fiti insistenti si discutati pe limbajul "clientilor ideali".

4. Implicati-va in discutii cu fanii vostri, cu prietenii vostri. Este important sa existe interactiune, nu doar continut trimis de voi si atat. Implicati-va in discutii, felicitati-va prietenii cu ocazia zilelor de nastere, dati-le sfaturi si fiti alaturi de ei.


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: social medialike-urimai multe like-urilike social media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Top 10 Idei de promovare pentru campaniile de Social Media ale unei afaceri

de Camelia Diaconu
07 Ian 2019
Social Media a devenit locul ideal de promovare al oricarui tip de business. Ofera o gama variata de oportunitati de promovare, singura conditie este...

Ai un restaurant? Iata 5 metode de promovare prin social media

de Camelia Diaconu
19 Mai 2020
Social media a devenit mediul perfect in care poti sa iti promovezi orice afacere, indiferent de domeniu. Este locul in care poti sa te diferentiezi...

Social media intr-o afacere - greseli pe care trebuie sa le eviti

de Camelia Diaconu
06 Mai 2021
Deschiderea unei noi afaceri inseamna si promovare, iar tinerii antreprenori trebuie sa se asigure ca stapanesc cu biro si acest domeniu inainte de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]