Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Foloseste smartphone-ul eficient in timpul liber pentru beneficiul afacerii tale

de Alexandra Popescu 16 Mai. 2014 3026
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare antreprenor stie ca timpul sau este pretios, asa ca profita la maximum de minutele de inactivitate in avantajul tau. Poti fi oriunde, in asteptare intr-un loc, la metrou, asa ca daca ai la dispozitie un smartphone sau o tableta, profita. Daca unii se concentreaza pe telefoane, citit sau alte activitati, tu poti face si altceva cu cele 5 minute pe care le ai la dispozitie.

Iti prezentam 4 activitati pe care le poti efectua cu ajutorul unui smartphone, care sa fie benefice afacerii tale, ajutand-o sa creasca.
 
1. Organizeaza-ti lista de lucruri pe care le ai de facut in WorkFlowy. Daca nu stii ce este WorkFlowy, te informam ca este o aplicatie gratuita care iti permite sa iti organizezi si sa iti urmaresti, in acelasi timp, listele cu lucruri pe care le ai de indeplinit. Este un concept de liste cu marcatori in format digital. Este usor de utilizat, de actualizat si de urmat. Odata ce ai o lista organizata, iti va fi mult mai simplu sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus si iti poate elibera timpul de stres si griji.
 
2. Posteaza un tweet personalizat pentru cei care te urmaresc. Cele mai multe afaceri importante, brand-uri si antreprenori sunt pe Twitter, dar nu il utilizeaza tot timpul intr-un mod eficient. Nu posta informatii inutile, ci concentreaza-te pe interactiunea cu adeptii in mod personal. Este o mare putere intr-o legatura personala. Poti utiliza aceste momente pentru a conversa cu cei care te urmaresc si care iti construiesc brand-ul si reteaua.
 
3. Trimite un mail cu multumiri din inima. Gandeste-te cand a fost ultima oara cand cineva a facut ceva cool pentru tine sau cand un client a transmis mai mult decat a promis. Oricare ar fi motivul, foloseste acele momente pentru a trimite un mesaj de multumire. Daca este un apropiat, poti folosi un text mai familiar, insa, daca este un partener de afaceri, poti trimite un mail mai profesionist, mai formal, dar care sa exprime multimirile profunde pe care i le adresezi.
 
4. Invata o limba straina cu Duolingo. Disciplina si practica zilnica aplicata pentru a invata o noua limba te pot ajuta cu adevarat sa iti antrenezi creierul si sa iti incordezi muschii mentali. Cu ajutorul aplicatiei Duolingo, fiind una gratuita, poti invata o varietate de limbi straine, de la spaniola la germana si multe altele, intr-o serie de lectii zilnice usoare. Cand incarci aplicatia te va intreba care este nivelul angajamentului de timp zilnic si iti furnizeaza lectiile. Pe langa faptul ca introduce disciplina in rutina ta zilnica, o noua limba straina invatata te poate ajuta sa comunici mai eficient cu colegii, clientii, furnizorii sau cu cei cunoscuti.
 
Exista atat de multe modalitati de a-ti folosi timpul liber, insa, daca esti dependent de smartphone sau social media, poti face asta intr-un mod util, tinand cont de sfaturile mai sus mentionate.
 


Tags: afaceriantreprenorismartphoneaplicatiisfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

WhatsApp pregateste lansarea unei aplicatii pentru iPad

de Bianca Tila
20 Sep 2023
WhatsApp a inceput testarea versiunii pentru iPad. Nu peste multa vreme, WhatsApp va functiona si pe tabletele Apple. In prezent, un numar mic de...

WhatsApp lucreaza la interoperabilitatea cu alte aplicatii

de Bianca Tila
11 Sep 2023
Avand in vedere noua legislatie europeana, WhatsApp a inceput dezvoltarea interoperabilitatii cu serviciile terte. In acest fel, utilizatorii vor...

Cresteri rapide. BeReal este in topul aplicatiilor

de Bianca Tila
11 Oct 2022
In primele trei trimestre ale acestui an, aplicatia franceza a inregistrat o crestere masiva. De asemenea, celelalte platforme sociale incearca sa...

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]