Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regulament concurs Idei de Afaceri

de Rentrop&straton 15 Iul. 2013 3638
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de Afaceri 1 Iulie 2013 – 15 Iulie 2013 1. Premiul cel mare: un telefon Iphone 4S; 2. Premiul al doilea: o tableta Ipad 2; 3. Premiul al treilea: 32 de vouchere cadou in valoare de 30 lei fiecare;

I. DESCRIEREA CONCURSULUI

Prezenta campanie este organizata in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prezenta campanie nu impune participantilor, in contrapartida, nicio cheltuiala directa sau indirecta, suplimentara achizitionarii produsului/serviciului.

Regulamentul de participare si de desfasurare a prezentei campanii este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si poate fi consultat pe pagina de internet a organizatorului, sau poate fi transmis prin email si/sau fax, ca urmare a unei solicitari la nr. de telefon 021.209.45.45.

Prezentul regulament poate suferi modificari sau completari, ce vor fi facute cunoscute, in timp util, prin aceleasi modalitati de informare prevazute la paragraful anterior.

Prezenta campanie se desfasoara in scopuri de reclama si publicitate pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de catre Organizator.

Art. 1. Organizatorul
Organizatorul campaniei Idei de Afaceri este S.C. Rentrop&Straton – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr. 4, bl. 107 A, et. 7, cod 050122, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8371/1995, C.U.I. RO 7782311, denumita in continuare Organizator.

Organizatorul este unicul editor si titularul exclusiv al drepturilor patrimoniale de autor asupra produselor.

Art. 2. Dreptul de participare

1. La concursul cu premii Idei de Afaceri vor participa toate persoanele abonate la newsletter-ul gratuit manager.ro (news@newsmanager.ro).

2. Nu pot participa la loterie angajatii Organizatorului, sotul/sotia sau rudele de gradul I ai acestora, promoterii, merchandiserii sau angajatii firmelor colaboratoare in cadrul prezentei campanii.

Art. 3. Perioada si locul de desfasurare

1. Campania se desfasoara in perioada 1 Iulie 2013 – 15 Iulie 2013, extragerea castigatorilor fiind programata pentru data de 15 iulie.

2. Locul de desfasurare/tragere la sorti/acordarea premiilor este la sediul Organizatorului, precizat la art. 1 din prezentul regulament.

Art. 4. Premiile acordate

Premiile acordate in cadrul concursului sunt urmatoarele:
1.    Premiul cel mare: un telefon Iphone 4S;
2.    Premiul al doilea: o tableta Ipad 2;
3.    Premiul al treilea: 32 de vouchere cadou in valoare de 30 lei fiecare;

Art. 5. Taxe si impozite

1.    Orice obligatie de natura fiscala sau administrativa in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorului, cu exceptia impozitului ce ar trebui retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare la momentul acordarii premiilor.

2.    Organizatorul va suporta si va retine la sursa impozitul datorat bugetului de stat in valoare de 16% raportat la valoarea premiului acordat majorat cu aceasta suma.

3.    Cursul valutar avut in vedere pentru conversia in lei a sumelor exprimate in Euro este cursul valutar de la data acordarii premiului (data transferului de proprietate a bunului in patrimoniul castigatorului).

Art. 6. Informarea participantilor

1. Informarea participantilor la prezenta campanie se face in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si a dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, cu modificarile si completarile ulterioare.

2. Prezentul regulament sta la dispozitia oricaror persoane sau autoritati interesate putand fi consultat la aceasta adresa.

3. Participarea la campanie implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor din prezentul regulament, inclusiv a modificarilor/completarilor ulterioare care au fost aduse la cunostinta participantilor in timp util.

4. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor in scopuri de reclama si publicitate, acesta fiind inscris, in calitate de operator autorizat, in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 4996.

5. Prin participarea la prezenta campanie participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a organizatorului, acestea putand fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia, cu respectarea legilor in vigoare privind protectia acestor date. Organizatorul va putea dezvalui datele furnizate de participanti catre entitatile afiliate sau catre terti.

6. Participantii au drept de acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate, drept de interventie asupra datelor sau de opozitie privind prelucrarea. Astfel, acestia vor putea solicita, in orice moment, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, transformarea acestora in date anonime sau pot solicita ca datele sa nu fie prelucrate in scop de marketing direct, sa nu fie dezvaluite tertilor s.a.

In vederea exercitarii acestor drepturi participantii vor adresa o solicitare scrisa, datata si semnata, la adresa Organizatorului sau pe adresa de email: office@rs.ro.

7. Prin acceptarea premiului castigat participantul este de acord ca numele, datele sale de identificare si fotografia sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in materiale tiparite, audio, video sau electronice, fara a emite pretentii financiare Organizatorului pentru realizarea si/sau publicarea acestor materiale.

II. REGULAMENTUL DE ALOCARE A PREMIILOR

1. Modalitati de participare
Participarea la concursul cu premii „Idei de afaceri” se face in mod automat, in baza calitatii de abonat al newsletter-ului gratuit Manager.ro.

2.Conditii referitoare la acordarea premiilor
Premiile acordate nu sunt transmisibile si nu pot fi inlocuite cu valoarea lor in bani.

3. Tragerea la sorti
1. Desemnarea castigatorilor campaniei va avea loc in data de 15 iulie 2013, la sediul Organizatorului.

2. Extragerea va fi efectuata in fata unei Comisii de supraveghere, alaturi de d-na Antoaneta Bombulescu, reprezentanta organizatorilor.

3. Unele dintre premiile acordate pot fi asigurate de sponsori/colaboratori ai Organizatorului, astfel incat predarea efectiva a acestora poate necesita deplasarea la locatia sponsorului/colaboratorului.

4. Castigatorii vor intra in posesia premiilor imediat dupa publicarea listei de castigatori in site-ul  www.ideideafaceri.manager.ro. Castigatorii premiilor 1 si 2 se obliga sa transmita/sa prezinte Organizatorului toate documentele necesare solicitate de acesta. Neprezentarea/netransmiterea actelor atrage invalidarea premiului. Castigatorii premiului 3 vor primi voucherele pe adresa de email.

5. Neprezentarea castigatorilor in vederea ridicarii premiilor, respectiv in vederea informarii, in termenul mentionat, atrage decaderea acestora din toate drepturile conferite de participare, iar premiile neridicate vor ramane la dispozitia Organizatorului, care va putea proceda conform art. 8, pct. 6.

6. Cheltuielile privind intrarea in posesia premiului sunt in exclusivitate in sarcina castigatorului.

10. Contestatii
1. Cererea scrisa, expresa si motivata, a participantilor la prezenta campanie, in vederea sesizarii organizatorului cu privire la nerespectarea regulamentului trebuie depusa la sediul acestuia, prin orice mijloace care sa asigure certitudinea primirii acesteia precum si identitatea expeditorului, pana cel tarziu la orele 24,00 din ziua lucratoare imediat urmatoare extragerii.
Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

2. Solutionarea contestatiilor se va efectua in cel mult 24 de ore de la receptionarea acestora.

3. in situatia invalidarii unuia dintre participanti pana la momentul extragerii acestea vor fi scose din baza de extragere a castigatorilor. Daca castigatorii nu respecta toate conditiile prezentului regulament, iar premiile nu au fost ridicate, acestia vor fi informati cu privire la imposibilitatea furnizarii lor. Daca premiile au fost ridicate, castigatorii se obliga sa returneze bunurile sau contravaloarea acestora in bani, in termen de 24 de ore de la data notificarii restituirii.

4. Premiile anulate sau neacordate vor fi evidentiate intr-un proces-verbal de constatare distinct incheiat de catre organizator.

CASTIGATORII CONCURSULUI:

Premiul 1: un telefon Iphone 4S - Simona Constantinescu
Premiul 2: o tableta Ipad 2 - Daniel Negroiu
Premiul 3: 32 de vouchere cadou in valoare de 30 lei fiecare in www.oferta.ideideafaceri.ro
Diana Racz
Alin Bogza
Emilia Sandor
Ciprian Dalalau
Mircea Dan
Ioana Hagiu
Eliza Rusu
Ana Maria Popa
Mirabela Vladescu
Flaviu Dragos Ristoiu
Ioan Octavian Vasile
Rares Udila
Roxana Ograzeanu
Radulescu Marian
Sonia Teodorescu Miron
Loredana Vladan
Madalina Dobre
Nicoleta Ursache
Andreea Maria Marcu
Razvan Diaconu
Constantin Florea
Viviana Dafinoiu
Patricia Tatu
Lucretia Niculescu
Mihaela Cojescu
Cecilia Mihaela Mocanu
Istvan Kovacs
Andrada Liliana Ionescu
Beatrice Igas
Elena Gabrovean
Emil Macovei
Gheorghe Rus




Tags: concurs

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]