Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Snapchat se lanseaza in mesageria instant

de Marian Curelaru 07 Mai. 2014 3128
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Snapchat, aplicatia specializata in mesagerie foto si video efemere, a anuntat ca a lansat serviciul de mesagerie instant, intrand astfel in competitie directa cu unele dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie instant, cum ar fi WhatsApp, WeChat, Kick sau Facebook Messenger.

Dupa ce in decembre 2011 a lansat un sistem de partajare foto si video efemere, Snapchat va permite utilizatorilor sai sa beneficieze de noi functionalitati. Pana in prezent, utilizatorii isi trimiteau fotografii si clipuri video care dispareau in cateva secunde. De acum, ei vor putea comunica in direct si in mod instant.
 
Desi nu s-a schimbat principiul de baza al platformei ce consta in stergerea automata a mesajelor foto, schimbarea este majora. Mesageria instant le permite utilizatorilor sa comunice cu prietenii in timp real prin mesaje text si chat video, evident fara inregistrarea acestora.
 
Mesajele trimise, ca si cele primite, se vor sterge automat atunci cand utilizatorul va iesi din meniul de chat, insa acestea pot fi salvate prin screenshot, conform cotidianului The Telegraph.
Noua functie va fi disponibila pentru utilizatorii interesati in actualizarea aplicatiei deja instalate. Ei vor putea sa inceapa conversatia de text instant numai prin inserarea numelui prietenului in inbox-ul lor de Snapchat. Daca ambii utilizatori sunt online, ei vor putea, prin aceasta aplicatie, sa schimbe fisiere video sau sa poarte o discutie pe chat.
Printr-un update anterior, aplicatia Snapchat a adus utilizatorilor modul Stories, prin care se pot sharui fotografii si filmulete cu toti prietenii deodata, nemaifiind nevoie de selectarea acestora pe rand.
 
Milioane de fotografii circula in fiecare zi
Decizia Snapchat intervine la cateva luni dupa ce creatorul sau, Evan Spiegel, a refuzat oferta de preluare de aproape 3 miliarde de dolari primita din partea Facebook. Conform Wall Street Journal, patronul tanarului startup californian spera sa progreseze pana la inceputul anului 2014, inainte de a spori suma unei noi oferte. Cu aceasta modificare, concurentul lui Mark Zuckerberg s-ar putea sa-si atinga obiectivul.
Disponibil pe Android si pe iOS, Snapchat inregistreaza de doi ani incoace un mare succes, mai ales in randul celor mai tineri. In total, peste 150 de milioane de fotografii circula zilnic pe aplicatie.
 


Tags: retele socialesnapchatmesagerie instantconcurenta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]