Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Urmariti-va rezultatele pe Twitter cu Twitter Cards

de Marian Curelaru 24 Apr. 2014 3035
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din 2012, Twitter ofera editorilor de site-uri web posibilitatea de a integra Twitter Cards in continuturile care provin de pe site-urile lor si care sunt postate pe Twitter. Astfel, Twitter Cards valorizeaza continutul unui site web precum si contul pe Twitter. In 2013, Twitter a lansat o noua versiune a aplicatiei sale pentru dispozitivele Android.

Twitter a adaugat un instrument statistic aplicatiei Twitter Cards. Datele pe care vi le ofera Twitter permit analizarea impactului tweet-urilor dumneavoastra. Astfel veti sti cine sunt principalii influentatori, mesajele care au fost cele mai retweet-uite, numarul de printari si de clicuri catre site-ul dumneavoastra. 
Aceste date si analiza pe care o fac posibila transforma Twitter Cards intr-un instrument extrem de util pentru companiile care folosesc Twitter.
 
In statisticile Twitter Cards puteti gasi informatii precum numarul de legaturi provenind de la site-ul dumneavoastra partajate pe Twitter, numarul de printari sau numarul de clicuri.
 
Numarul de clicuri este probabil unul din aspectele cele mai interesante ale statisticilor. El va permite sa cunoasteti numarul de clicuri total pentru o perioada data. Puteti, de asemenea, sa afisati tweet-urile cele mai retweet-uite si cele care au primit cele mai multe clicuri. 
Ansamblul acestor date va permite sa cunoasteti continuturile cele mai eficiente si tematicile care functioneaza cel mai bine pe Twitter. Statisticile va ajuta, de asemenea, sa testati diferite configuratii ale pozitionarii butoanelor de partajare si sa va reajustati strategia pe aceasta platforma sociala. 
 
In acelasi mod in care Google Analytics ofera portretul a ceea ce s-a petrecut pe un site web, Twitter Cards va permite sa intelegeti rezultatele actiunilor dumneavoastra pe Twitter. Statisticile Twitter Cards sunt deci esentiale pentru companiile care folosesc Twitter.
In versiunea pentru Android sunt integrate in Twitter mai multe servicii cu mai multe informatii venind din partea: Foursquare, Path sau Flickr. Aveti posibilitatea de a deschide aplicatia din tweet sau sa o descarcati din magazinul software relevant.
 
Twitter Cards aduce suport pentru aplicatii, produse sau galerii de imagini. Aceste facilitati adaugate se adreseaza si utilizatorilor Twitter ce folosesc iPhone sau prin intermediul browserului.
 


Tags: twittertwitter cardsstatisticisite-uri web

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

X va avea noi facilitati. Fosta Twitter pregateste functii de comunicare video

de Bianca Tila
11 Aug 2023
Elon Musk face pasi in directia dezvoltarii asa-numitei super aplicatii X. Fosta Twitter va avea in curand o functie de apelare video intre...

Musk nu se opreste din schimbari. X (Twitter) va trece la dark mode

de Bianca Tila
31 Iul 2023
Pe platforma cunoscuta pana nu demult drept Twitter lucrurile se schimba. Modul intunecat de afisare va deveni activ in mod implicit in cadrul...

Twitter: O noua functie speciala pentru publicarea articolelor

de Bianca Tila
19 Iul 2023
Seful Twitter a anuntat ca platforma va avea in curand o functie pentru publicarea articolelor lungi si complexe. Platforma sociala lucreaza la o...

Twitter ameninta Meta cu procesul. Elon Musk sustine ca Meta copiaza Twitter

de Bianca Tila
07 Iul 2023
Avocatii lui Elon Musk i-au transmis lui Mark Zuckerberg ca vor da Meta in judecata. Dupa ce Meta a lansat o noua retea sociala numita Threads,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]