Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tipuri de mesaje vand cel mai bine pe social media

de Anca Raileanu 23 Oct. 2015 11296
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Frumusetea social media consta in oportunitatea pe care o ofera utilizatorilor de a se conecta cu oameni care gandesc la fel. Continutul este o unealta care ajuta oamenii sa se asocieze.

Continutul care atrage cel ma mult in social media se bazeaza pe interes, pe emotii si promisiuni.

Interesul.

Cand posteaza un tweet sau da un share, utilizatorul poate reinnoi o prietenie sau poate face conexiuni cu oameni care au aceleasi interese ca si el. Potrivit NYT Insight Group, 73% din oameni impartasesc pentru a hrani si a construi relatii.

Abordare social media : impartasiti continut referitor la subiectele actuale din industria dumneavoastra sau unele care ar putea duce la discutii sau dezbateri intre utilizatori.

Divertisment si emotii

Intr-un studiu efectuat de Jonah Berger, autor al cartii „Contagious”, au fost analizate aproape 7.000 de articole New York Times pentru a evalua care a fost distribuit cel mai mult.

El a descoperit ca vestile pozitive au tendinta de a ajunge virale. Celor mai multi oameni le place sa aduca vesti bune in loc sa deprime.

El a mai descoperit ca un continut care starneste emotii precum incantare, uimire, entuziasm, admiratie, manie, frustrare si anxietate a fost impartasit mai des decat unul care evoca emotii dezactivatoare precum tristetea.

Alt studiu facut de Ipsos a aratat ca 61% din cei care distribuie lucruri online distribuie lucruri interesante; 43% distribuie lucruri amuzante si 20% distribuie continut unic.

Abordare social media: Creati continut care starneste reactii. Scrieti continut care activeaza emotii puternice, pozitive. Asigurati-va ca titlurile evoca admiratie si curiozitate. Includeti povesti care pot face orice bucatica de continut antrenanta, memorabila si de impartasit.

Imboldul.
Un raspuns este generat fie pentru a capata incurajare, fie pentru a evita o pedeapsa. Teoria recompensei propune ceva similar. Afirma ca actiunile noastre sunt conduse de recompense.

Abordare social media : Cand vine vorba de a mari numarul de share-uri, recompensele pot include recunoastere pentru cel care distribuie cel mai mult, reduceri sau acces la continut exclusiv.

Puteti oferi chiar si o strigare oficiala celor care distribuie sau sa le oferiti ceva gratuit, promotii sau continut.



Tags: social mediaonlinesharemesaje social media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Spotify anunta proiecte noi. Compania vrea sa vanda cursuri online

de Bianca Tila
26 Mar 2024
Spotify vrea sa adauge o noua catgorie de continut in aplicatie - cursuri video online. Compania a inceput sa experimenteze cu vanzarea cursurilor...

Noi planuri in zona online. Elon Musk discuta cu Amazon.com despre un potential parteneriat

de Bianca Tila
11 Dec 2023
Platforma sociala X discuta despre un potential parteneriat cu Amazon.com in domeniul publicitatii. In acest sens, reclamele de pe X ar deveni...

Fragmente din codul sursa au fost postate online. Twitter a facut plangere

de Bianca Tila
27 Mar 2023
Fragmente din codul sursa al retelei sociale Twitter au ajuns pe Github, probabil de un fost angajat nemultumit de stilul lui Elon Musk. Un...

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]