Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa castigi increderea companiei tale prin intermediul unui site

de Alexandra Popescu 30 Apr. 2014 3036
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere trebuie sa isi castige increderea, asa ca acest lucru trebuie facut si online. Blogurile sau site-urile companiei care primesc mai multi vizitatori sunt de incredere, construiesc o audienta mai rapid, dezvolta un brand si devin mai profitabile. Dar, aceasta incredere trebuie castigata.

Trebuie sa va feriti de anonimate, pentru ca scad din incredere si empatie. Pe profilul de LinkedIn posteaza mesaje impreuna cu poze, pentru a demonstra ca nu esti o persoana care fura identitate. Trebuie sa demonstrezi ca iti pasa de publicul tau prin construirea unui continut care isi propune sa ofere solutii cu personalitate si caracter.

Pentru a mentine increderea publicului, va oferim cateva sfaturi care sa va ajute, mai ales ca oamenii, la prima dezamagire se reorienteaza.

1. Ramai autentic. Pastreaza vocea autentica si pasiunea prin cuvintele tale. Oricine, chiar daca nu este el calificat, poate sa castige increderea publicului prin intermediul unui site care sa le respecte sensibilitatile si inteligenta. Utilizeaza o maniera unica de a comunica cu publicul prin intermediul postarilor tale, pentru ca acesta trebuie sa recunoasca autorul de fiecare data prin intermediul continutului, cuvintelor, expresiilor sau abordarii.

2. Initiaza conversatii bidirectionale. Comentariile cititorilor pe un blog indica cel mai bine credibilitatea si autenticitatea unui site. Nou-venitii sunt foarte interesati de acele comentarii, pentru ca le considera un semn pozitiv in ceea ce priveste continutul. Puteti sa incurajati comentariile prin intrarea in conversatie cu ei. De asta se poate ocupa cineva care sa le aduca lamuriri si sa ii tina tot timpul activi si interesati. Cand esti bagat in seama te simti important.

3. Impartasesti marturii si dovezi sociale. Castigi colaborarea cu alte site-uri, ai atins un prag de vizualizari pe pagina sau la un articol sau ai un numar foarte mare de vizitatori pe zi pe site, toate acestea sunt dovezi ca site-ul tau este de incredere si cautat. Impartaseste toate acestea publicului, pentru ca astfel le vei starni interesul sa iti viziteze site-ul si sa devina clientii tai.

4. Fii transparent. Increderea cititorului se castiga in momentul in care tu il informezi despre ceeea ce se intampla pe site-ul tau. Daca pe blogul sau pe site-ul afacerii apare o revizuire platita sau un post sponsorizat, informeaza-l mai apoi. Lasa publicul sa stie ca blogul tau poarta link-uri afiliate. Asuma-ti criticile si greselile.

5. Creeaza vizibilitate. Social media este cel mai cunoscut si popular mod de a spori vizibilitatea si de a tine oamenii conectati. Acolo nu veti gasi doar potentiali clienti, ci si informatori, profesori, feed-back sau lectii de viata. Prin social media castigi incredere, asta doar daca postarile tale sunt calitative si nu pacalesc vizitatorul.



Tags: afacerisitesfaturiretele socialesocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Facebook introduce reguli noi pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Ian 2021
Reteaua sociala Facebook introduce o serie de reguli noi pentru afaceri, printre care se numara si renuntarea la like-uri. Schimbarile la paginile...

Sfaturi de la Facebook. Cum ramai in legatura cu clientii tai

de Florin Amariei
06 Oct 2020
Facebook a oferit o serie de sfaturile utile celor care folosesc retelele sociale pentru a-si consolida vanzarile. Iata ce propune compania cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]