Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti extinzi brandul personal pe LinkedIn

de Alexandra Popescu 02 Iun. 2014 3282
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In cazul in care brandul tau personal este pe LinkedIn, acesta este primul pas pentru deblocarea potentialului. Avand un profil complet si profesional este o buna practica, dar pentru a fi eficient exista mai multe oportunitati pe care reteaua le ofera. Insa care sunt modurile in care poti face cele mai bune profiluri de brand pe LinkedIn?


Trebuie sa stii domeniile asupra carora sa te concentrezi si de care sa profiti. Vei ramane uimit cand vei afla cate oportunitati diferite sunt pe aceasta retea.
 
Profilurile LinkedIn sunt o carte de vizita de aur virtuala, dar sunt de obicei trecute cu vederea, ca si cum construirea unui brand personal este despre a arata tot ce ai mai bun de oferit. Timpurile acelea s-au dus, iar acum este timpul sa patrunzi intr-un instrument puternic de retea.
 
In continuare ai cateva moduri prin care iti poti duce brandul personal la un alt nivel, ca sa fii observat de importanti jucatori din industria de top si de potentiali conducatori.
 
Profita de notificari. Vezi ce alti utilizatori LinkedIn au parte de schimbari in cariera lor si foloseste aceasta functie ca pe o oportunitate de a-i felicita. Acest lucru poate duce la o conexiune de nivel inalt sau chiar la noi clienti. Este o modalitate buna de a efectua cercetari cu privire la brandurile de nisa.
 
Conecteaza-te cu branduri asociate. LinkedIn ofera o modalitate buna de a vedea conexiunile altora si de a evalua daca aceste persoane sunt o alegere buna pentru retea. Reteaua ofera, de asemenea, o modalitate usoara sa intocmesti o harta a celor pe care vrei sa ii contactezi in functie de reteaua brandului tau.
 
Impartaseste continutul valoros si expert. Profita de un continut mare, care curge in feed-ul de stiri in fiecare zi, comenteaza si distribuie articole. Acest lucru nu numai ca va atrage utilizatori profilului brandului tau, dar va crea si un dialog si conexiuni crescute.
 
Acorda atentie vizualizarilor de profil. In timp ce multe profiluri sunt marcate ca fiind private, multi utilizatori vor arata pe LinkedIn atunci cand au vazut profilul unui brand. Acesti oameni te pot contacta pentru o oportunitate, mai ales dupa ce ti-au vizitat profilul de mai multe ori.
 
Scoate mentiunile. Este posibil sa observi ca o persoana din reteaua ta aproba abilitatile brandului tau. Gandeste-te la acest lucru ca la un like si intoarce favoarea. 
 
Foloseste InMail pentru contacte reci. Cu toate restrictiile de email-uri, LinkedIn a usurat pentru branduri contactarea potentialilor conducatori cu sistemul lor de email in-house, numit InMail. Versiunea gratuita a retelei  permite  trei optiuni de acest gen pe luna, cu nelimitat in versiunea Premium. Ceea ce este foarte bine la acest serviciu sunt diferite categorii de a alege, cum ar fi solicitarea de consiliere profesionala sau de a cere sa fii introdus in reteaua lor de utilizatori.

Sursa: www.businessinsider.com
 
 


Tags: afaceribrandbrand personalantreprenorilinkedin

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

INFLUENCER MARKETING PE LINKEDIN

de Idei de afaceri
12 Apr 2022
Despre influencer marketing se vorbeste peste tot, dar putini sunt cei care il asociaza din prima cu LinkedIn. Ei bine, creator de continut poti fi...

Analiza. Antreprenorii nu resimt cresterea economica anuntat de Executiv

de Florin Amariei
15 Sep 2021
O noua analiza releva un aspect ingrijorator: antreprenorii din Romania, in marea lor majoritate, nu resimt cresterea economica anuntata de Guvernul...

Facebook introduce reguli noi pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Ian 2021
Reteaua sociala Facebook introduce o serie de reguli noi pentru afaceri, printre care se numara si renuntarea la like-uri. Schimbarile la paginile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]