Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mark Zuckerberg a implinit 30 de ani. Iata citatele sale celebre ca CEO!

de Alexandra Popescu 15 Mai. 2014 2862
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cine nu a auzit de Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, cel care a revolutionat lumea prin intermediul acestei retele de socializare? In 2014, la 10 ani de la infiintare, multi spun ca, daca nu ai Facebook, nu existi, acesta fiind modul prin care multi isi fac reclama, se promoveaza, isi exprima toate trairile etc., creand dependenta, la un moment dat, in randul tinerilor (mai ales de la aparitia selfie-ului).

Mark a implinit, pe 14 mai, frumoasa varsta de 30 de ani, o varsta la care multi viseaza sa ajunga asemenea lui. Pentru asta, v-am pregatit cateva citate care l-au ghidat in cariera pe Zuckerberg, pe care ti le prezentam mai jos.
 
"Oamenii pot fi foarte inteligenti sau au abilitati care pot fi aplicabile in mod direct, dar daca ei nu cred cu adevarat in asta, atunci ei nu se gandesc sa lucreze din greu cu adevarat", a spus Mark in anul 2005, la doar un an de la infiintarea celebrei retele de socializare.
 
"Muta-te rapid si sparge lucruri. Daca nu spargi lucrurile, nu te misti suficient de rapid", spunea celebrul fondator in luna octombrie a anului 2009. 
 
"Scopul meu nu a fost niciodata acela de a crea o companie. O multime de oameni interpreteaza gresit, ca si cum nu mi-ar pasa de venituri sau profit sau oricare dintre aceste lucruri. Dar ceea ce nu este doar o companie pentru mine reprezinta construirea a ceva care, actualmente, este o schimbare mare in lume", spunea Zuckerberg in luna februarie a anului 2011.
 
"Cel mai mare risc este acela sa nu iti asumi niciun risc. Intr-o lume care se schimba foarte repede, singura strategie care iti garanteaza esecul este sa nu iti asumi niciun risc", declara tanarul, convingator, un luna octombrie a lui 2011.
 
"Intrebarea nu este ce vrem sa stim despre oameni, este ce vor oamenii sa spuna despre ei?", spunea Mark, o luna mai tarziu, in acelasi an, 2011.
 
"Scopul hackerilor este o abordare pentru construirea a ceea ce implica imbunatatirea continua si repetarea. Hackerii cred ca ceva poate fi intotdeauna mai bun si ca nimic nu este niciodata complet", zicea fondatorul Facebook un an mai tarziu, in luna februarie a lui 2012.
 
"Construirea unei misiuni si construirea unei afaceri merg mana in mana. Este adevarat ca principalul lucru care m-a incantat in ceea ce facem este misiunea, dar mai cred si ca, de la bun inceput, am avut aceasta intelegere sanatoasa care era ca avem nevoie de ambele", ne marturisea Mark in septembrie, 2012.
 
"Imi amintesc foarte bine, mancam o pizza cu prietenii mei, iar la o zi sau doua dupa am deschis prima versiune a Facebook si m-am gandit in acelasi timp ca cineva trebuie sa construiasca un serviciu ca acesta pentru lume. Dar niciodata nu m-am gandit ca vom fi cei care vor ajuta la a face asta. Si cred ca o multime din ceea ce a cazut a fost pentru a ne ingriji mai mult", spunea Mark Zuckerberg la inceputul anului 2014.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: mark zuckerbergcitateceofacebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Facebook vrea sa inchida sectiunea de stiri

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Sectiunea dedicata stirilor din Facebook va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia. Meta vrea sa se distanteze de acest...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Facebook si Instagram au luat o decizie. Noi restrictii pentru tineri

de Bianca Tila
10 Ian 2024
Meta a decis sa introduca noi restrictii pentru tineri, pe fondul efectelor negative ale retelelor sale sociale. In acest sens, compania a decis sa...

Campaniile de reclame sunt oprite. IBM suspenda publicitatea pe platforma lui Elon Musk

de Bianca Tila
17 Nov 2023
Toate campaniile de reclame achizitionate de IBM in cadrul platformei lui Elon Musk, X, au fost oprite. Decizia a fost luata dupa ce reclamele au...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]