Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Utilizeaza Pinterest pentru brainstorming si pentru a-ti promova afacerea

de Andrioae Ruxandra 02 Sep. 2014 4333
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pinterest este una dintre cele mai noi platforme sociale, iar proprietarii micilor afaceri au testat-o pentru a vedea cum poate fi utilizata in contextul afacerilor. Este important sa ai mai intai un plan bine dezvoltat de marketing, ca apoi sa poti implementa o activitate de social media in strategia ta de marketing.

 
Promoveaza-ti produsele si serviciile, aceasta fiind una dintre caile care duc la vanzari. Poti fotografia produsele si iti poti fotografia clientii folosind produsele tale. Fixeaza pretul produselor si afiseaza-l in campul descrierii, astfel incat clientii sa intre la sectiunea de cadouri de pe Pinterest. 
 
Personalizeaza-ti posturile de pe blog folosind Pinterest, facilitand astfel continutul pe care il publici. Poti folosi fotografii sau alte instrumente grafice pe blog, astfel incat Pinterest sa selecteze imaginile cand postarea ta este afisata.
 
Clipurile video pot fi promovate in acelasi fel in care se face si promovarea blogului, cu exceptia faptului ca poti implementa clipurile direct pe Pinterest. Stim ca spoturile online pot influenta micii antreprenori, asadar Pinterest este forma potrivita pentru a promova o afacere.
 
In ceea ce priveste studiile de piata, odata ce ai dat "pin" la ceva ce te intereseaza (pinurile sunt marcajele vizuale pe care utilizatorii le salveaza pe Pinterest), vei fi curios sa vezi ce se intampla dupa ce dai pin la ceva. Oamenilor le plac lucrurile care te intereseaza si distribuie la randul lor? 
 
Pinterest poate fi, de asemenea, si o activitate de grup. Poti interactiona cu oameni cu care ai lucruri in comun, iti poti provoca echipa sa impartaseasca idei si sa invete unii de la ceilalti. Activitatea pe Pinterest nu trebuie sa aiba legatura cu tine personal.

Poti folosi Pinterest pentru a construi alte activitati de marketing in online care au legatura cu afacerea ta. O idee ar fi sa creezi versiuni vizuale ale unui continut pe care deja compania ta il are. 
 
Desi scopul tau este acela de a promova propria afacere si de a aduce trafic website-ului sau blogului tau, ar trebui sa te gandesti cum sa scoti in evidenta imaginile, continutul si informatiile altor oameni. O cale ar fi sa creezi o lista a caracteristicilor clientilor tai. Poti crea liste care sa se adreseze targetului audientei tale si sa dai pin unor imagini ale diferitelor resurse. 
 
Sursa: sbinformation.about.com
 


Tags: afaceripinterestsocial mediamarketing afaceripromovare afacereplatforme sociale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Meta va opri functionarea celei mai noi platforme sociale in Turcia

de Bianca Tila
16 Apr 2024
Platforma sociala Threads se va opri temporar in Turcia, pana cand Meta va reusi sa puna in aplicare un ordin al autoritatilor locale. Threads va...

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Facebook introduce reguli noi pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Ian 2021
Reteaua sociala Facebook introduce o serie de reguli noi pentru afaceri, printre care se numara si renuntarea la like-uri. Schimbarile la paginile...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]