Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa-ti ridici afacerea in top ? Nu ignora retelele de socializare!

de Marinache Horia Cristian 19 Aug. 2015 10122
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Consacrarea brandului si mentinerea afacerii in top necesita mult timp si efort. Nu uita totusi de importanta crearii unei strategii de social media pentru reprezentarea brandului, valorilor si culturii companiei tale pe retelele de socializare.

Daca vrei rapid notorieate, inca de la inceput vei avea nevoie de un plan bine pus la punct pentru a-ti afirma prezenta online.

Strategia potrivita te va ajuta sa-ti consolidezi identitatea si credibilitatea in domeniul tau de activitate, sa-ti spui povestea si sa-ti pozitionezi directorul general drept un pionier si un lider mental al pietei pe care activezi.

Trebuie sa dedici timp suficient interactiunii cu persoanele care te urmaresc pe retelele sociale, sa raspunzi la intrebari, sa dai informatii si sa faci cat mai multa lume sa se simta inclusa in conversatie.

Angajeaza pe cineva daca ai nevoie de ajutor

Lansarea unei afaceri este dificila si poate fi o provocare sa implementezi o strategie solida de PR cand esti abia la inceput. Vestea buna e ca nu trebuie sa faci totul singur, poti angaja un profesionist care sa te ajute.

Trebuie totusi sa te asiguri ca acesta se potriveste cu afacerea ta si ca este la fel de entuziasmat ca tine de planurile de afaceri.

O firma buna de PR te poate ajuta sa-ti formezi o identitate, sa transmiti eficient povestea oamenilor care conteaza, sa pui la punct o strategie eficienta de social media si sa creezi oportunitati pentru ca directorul tau general sa fie perceput drept liderul mental al pietei pe care activezi.

Un PR bun te va ajuta sa-ti construiesti brandul, sa iesi in evidenta si sa devii vizibil pentru persoanele cu putere de decizie care iti pot ajuta afacerea sa creasca.




Tags: afaceriafacereretelele socialepromvaresocial mediapr

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Spotify anunta proiecte noi. Compania vrea sa vanda cursuri online

de Bianca Tila
26 Mar 2024
Spotify vrea sa adauge o noua catgorie de continut in aplicatie - cursuri video online. Compania a inceput sa experimenteze cu vanzarea cursurilor...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Google: YouTube Premium si YouTube Music inregistreaza peste 100 de milioane de abonati

de Bianca Tila
02 Feb 2024
Google a anuntat ca cele doua servicii de streaming care poarta brandul Youtube au depasit 100 de milioane de abonati. Google marcheaza unul din...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]