Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

12 idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal

de Matei Antonescu 01 Ian. 2018 21200
4.19 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrem sa ne punem in aplicare idei de afaceri la domiciliul personal si aceasta decizie nu poate surprinde pe nimeni. Din ce in ce mai multi aleg munca la domiciliu si decizia apare in mare parte si datorita faptului ca vrem sa pastram si locurile de munca in paralel cu dezvoltarea ideilor de afaceri din care speram sa extragem profitul necesar. Iata cele mai profitabile idei de afaceri, la domiciliul personal:

1. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online: Comert online de haine second hand. Investiti in gasirea unui furnizor serios de haine de calitate buna si faceti bani de pe urma unor produse cerute in mod considerabil nu numai pe perioada crizei.

2. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online: Blogging. Din blogging se fac bani atunci cand reusim sa identificam nisele cele mai abordate si cand pastram o cosecventa reala in eliberarea de postari.

3. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online: Microstock de fotografii profesionale. Din ce in ce mai mult se cer fotografii profesionale la preturi comfortabile sau la pachet. Investiti in gasirea celor mai abili fotografi si in stocarea de material actualizat in mod frecvent.

4. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online:Agentie matrimoniala. Agentiile matrimoniale se bucura de un mare succes in prezent si cei care doresc sa isi puna in aplicare astfel de idei de afaceri trebuie sa investeasca timp, energie si bani in proiectarea unui mediu in care vizitatorii sa aiba incredere maxima.

5. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online: Consultanta de specialitate. Diversele specialitati pentru care exista cerere considerabila in prezent se pot transforma in idei de afaceri de succes. Avantajul major este cel dat de faptul ca activitatea este una simpla pentru cei care detin specializarea potrivita si experienta indelungata.

6. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online:Comert online de produse cosmetice. Produsele cosmetice sunt la mare cautare in mediul online si un magazin online personal poate fi operat si administrat de la domiciliul personal cu bani putini.

7. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul online:Web design, programare, grafica digitala. Freelancerii cu experienta in aceste domenii se pot bucura de succes alaturi de idei de afaceri demarabile si administrabile de la domiciliul personal. Castigurile sunt atragatoare si munca este mai simpla cand o efectuam din comfortul locuintelor personale.

8. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul handmade: Confectionarea de bijuterii handmade. Pentru bijuteriile handmade exista o preferinta enorma in contextul crizei economice si din ce in ce mai multi antreprenori tind sa investeasca in acest domeniu profitabil si de viitor.

Afla povestea a doua tinere care au pus bazele unei afacere cu tricotaje handmade >>

9. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul handmade: Confectionarea de cutii si plicuri personalizate pentru ocazii speciale sau pentru cadouri. In cazul acestor idei de afaceri discutam despre o activitate simpla, automatizata, de multe ori si care aduce venituri atragatoare pentru cei care doresc sa lucreze de la domiciliul personal.

10. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul handmade: Confectionarea de jucarii. Nici jucariile nu se lasa mai prejos si se pot transforma in idei de afaceri excelente, afaceri care sa aduca profituri mari.

11. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul handmade: Confectionarea de lumanari decorative si pentru nunti, botezuri. Lumanarile decorative aduc profituri mari pentru cei care doresc sa intreprinda activitati profesionale de la domiciliul personal. Investiti in echipamente si materie prima de calitate si in eliberarea de produse originale, creative.

12. Idei de afaceri profitabile, la domiciliul personal, in domeniul tehnic: Reparatii calculatoare si laptop-uri. Investiti in proiectele care ii vor ajuta pe consumatori sa economiseasca bani in timpul crizei economice si nu numai si veti descoperi oportunitati de afaceri de succes si timp indelungat.

Iata cum incepeti o afacere de reparatii de calculatoare la domiciliul dvs.>>


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri profitabileidei de afaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 44 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]