Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri la domiciliu, in 2013!

de Ilinca Dobrescu 01 Iul. 2013 5005
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce n-am da ca maine dimineata sa ne trezim pe la 9, sa ne facem cafeaua si apoi sa ne imbracam cat mai confortabil. Mai incolo ce vom face? Incepem munca, chiar la noi acasa, la biroul personal. Punem ordine in dosare si raspundem la telefon. Ne conducem afacerea de la domiciliu si lucrurile au toate sansele sa mearga atat timp cand tinem lucrurile la calibrul dorit.

Mai ales acum pe timp de criza, se poarta bootstrapping-ul. Cu alte cuvinte si pe scurt, faci tot ce poti cu ceea ce ai. Poate ca ai capital suficient sa iti inchiriezi un spatiu de birouri sau un mare atelier de lucru, insa ai putea sa iti conduci afacerea chiar de acasa.

Ce reusim sa facem cand mizam pe aceste idei de afaceri la domiciliu? Reusim sa tinem la minim nivelul de riscuri la care ne supunem atunci cand demaram o afacere, cand elaboram un proiect de la care asteptam profituri substantiale!

Haideti sa vedem si care sunt cele 3 idei de afaceri la domiciliu, idei pe care sa le valorificam in 2013:

1. Site de recrutare si plasare de angajati virtuali.
Angajatii virtuali reprezinta atractii maxime pentru din ce in ce mai multi angajatori. Costurile sunt minime, comunicarea nu are deloc de suferit, spatiul de birou se economiseste, acestia nu mai platesc pentru transport si nici nu mai pierd timp pe drum!

Avantajele sunt notabile pentru ambele tabere, sa nu uitam! Una dintre cele mai tari idei de afaceri la domiciliu, pentru 2013, este site-ul prin intermediul se recruteaza si se plaseaza personal special pentru angajatorii care doresc angajati virtuali. Pot fi copywriteri, marketeri, contabili, specialisti in fiscalitate, traducatori si chiar si secretare, operatori call-center si specialisti in recuperarea de creante!

2. Servicii de mentenanta a securitatii IT. Site-uri exista in numar urias. Din pacate, doar o mica pondere dintre acestea sunt in siguranta fata de hackerii din tara si de peste hotare. In prezent nu mai este de ajuns sa avem un antivirus puternic si nimic mai mult. Avem nevoie de un specialist care sa ne "blindeze" site-ul impotriva infractorilor virtuali!

In acest caz avem doua optiuni clare: ne oferim serviciile chiar noi, cei cu experienta in domeniu sau ne realizam un website prin intermediul caruia sa putem plasa echipe de specialisti catre clientii doritori. Cu alte cuvinte, ca sa puneti pe picioare o astfel de afacere nu trebuie neaparat sa aveti experienta in domeniu, desi ar fi dezirabila. Puteti sa coordonati echipele de specialisti, sa va ocupati de marketing, organizare si planificarea afacerii.

3. Servicii de customer service pentru diverse site-uri. Expertii in customer service sunt putini in Romania pentru ca acest concept este destul de recent in tara noastra. Cu toate acestea, majoritatea antreprenorilor importanti sunt constienti de faptul ca avem nevoie de astfel de profesionisti si ar fi mai mult decat dispusi sa investeasca in cooptarea unuia pentru bunul mers al companiilor lor.

Si in acest caz, aveti doua optiuni: va oferiti serviciile din postura de specialisti Customer Service si va puteti ocupa de mai multe firme si companii doritoare sau puteti alege optiunea secundara. Optiunea secundara consta in infiintarea unui website prin intermediul caruia sa efectuati intermedierea intre echipe de specialisti in Customer Service si clientii doritori.


Sa aveti succes, spor la idei de afaceri la domiciliu si nu uitati sa ne lasati sugestiile si intrebarile voastre in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceriidei de afaceri la domiciliuafaceriafaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]