Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 modalitati care te vor ajuta sa te alaturi si sa joci impreuna cu un start-up

de Alexandra Popescu 08 Mai. 2014 2164
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dupa absolvirea facultatii, studentii, mai ales cei care au studiat un profil de afaceri, isi doresc sa lucreze intr-o companie mare. Insa, unii se feresc de acestea pentru ca isi doresc sa se dezvolte odata cu compania, nu sa intre atunci cand ea este deja in frunte. De aceea, foarte multi cauta start-up-urile ca modalitate de a face bani, sa isi asume o pozitie cu responsabilitate si sa joace un rol esential in cresterea unei companii si a succesului acesteia.

Totusi, implicarea intr-o companie mica poate insemna un salariu mic, de aceea absolventii ar putea sa isi asigure un pachet de actiuni intr-o afacere in crestere, avand sansa sa devina milionari. Antreprenoriatul este despre a trai cativa ani din viata asa cum majoritatea oamenilor nu vor, astfel iti poti petrece restul vietii tale asemenea oamenilor care nu pot.
Cu toate astea, multi absolventi care sunt in cautarea alaturarii unui start-up in dezvoltare se confrunta cu problema dificultatii de a-si gasi dreptul in afaceri. Cum multe dintre ele nu au ca scop oferirea de capital, ai putea gasi o pozitie in care sa primesti si alte recompense care sa nu implice banii. 
 
Iata trei sfaturi pentru a porni o astfel de strategie. 
 
1. Implica-te! Comunitati antreprenoriale sunt peste tot, trebuie doar sa le cauti si sa o gasesti pe cea mai potrivita dorintelor tale. Un motor de pornire ar putea fi site-ul Meetup. Trebuie sa preiei initiativa, pentru ca niciodata nu va bate un antreprenor la usa ta si te va ruga sa ii cumperi actiuni.
 
2. Fa conexiuni. Oamenii sunt inclinati sa lucreze cu oameni cu care acestia sunt mai confortabile. Daca nu ti-ai trecut numele tau acolo prin intermediul diverselor evenimente meetup, vei pierde. Cauta antreprenori care sa fie dispusi sa iti valorifice setul de calificare. Poti sa fii cel mai indicat pentru o companie, dar daca aceia nu te vor si nu ii intereseaza ceea ce stii si ce faci sau ai facut, degeaba te chinui, pentru ca te vor folosi intr-un mod neplacut asteptarilor tale.
 
3. Adauga valoare. Dovedeste ca esti un plus pentru acel start-up. Prezinta un skill care este necesar pentru cresterea acelei companii. Sa ii abordezi prin intermediul add-value poate fi un prim pas in obtinerea unui capital. Antreprenorii trec cu vederea, de cele mai multe ori, faptul ca o fata noua este ceea ce au nevoie in compania lor. Daca esti un agent de vanzari, foloseste-ti acest atu. Reaminteste-le cat sunt de importante vanzarile si clientii pentru dezvoltarea unei companii si poti propune un mod prin care sa ii ajuti sa se concentreze mai mult pe asta.
 
Pentru un nou intrat in domeniul afacerilor este greu sa obtii din prima locul pe care ti-l doresti intr-un start-up sau sa obtii o parte din capital. Implicarea, conexiunile si valorificarea abilitatilor tale antreprenoriale pot fi pasul spre a deveni milionar, insa totul depinde de rabdare.
 


Tags: afaceristart-upantreprenoristudentisfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]