Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 plus 1 idei de afaceri de pornit de acasa cu bani putini!

de Florin Amariei 15 Nov. 2019 6684
4.03 din 30 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te tot gandesti sa faci ceva cu timpul liber pe care il ai? Vrei sa fii propriul tau sef sau, poate, te-ai saturat de locul de munca actual?

Ei bine, noi iti propunem 3+1 idei de afaceri de pornit de acasa cu bani putini pe care le poti realiza cu usurinta, insa va trebui sa fii determinat pentru a avea succes!
 
In primul rand, daca te pricepi la editat fotografii in programele cerute acum pe piata (CorelDraw, Photoshop, Photoshop Express s.a.), atunci este momentul sa iti cauti clienti care au nevoie de ajutorul tau. Sunt multe companii care si-ar dori o noua imagine sau redactii care au nevoie de fotografii editate corect si dupa cerintele lor, insa n-ar vrea sa angajeze pe cineva special pentru asta. Cu un PFA sau un SRL-D poti sa iti incepi activitatea contractuala, odata ce ai gasit minim 2-3 clienti care sa-ti asigure un venit stabil din contractele pe care le vei incheia cu ei. Daca ai mai multe resurse, atunci iti poti deschide un centru unde oamenii te pot gasi fizic si iti pot cere serviciile contra-cost. Trebuie sa fii atent/a si la costurile pe care licentele pentru astfel de programe de editare le au. Mai mult ca sigur vei avea nevoie de cativa banuti pusi deoparte pentru inceput, asa ca fii rational cand iei decizia de a porni pe drumul tau in antreprenoriat. Daca esti hotarat, noi iti recomandam lucrarea Planul meu de afaceri pentru un start sanatos in afaceri. Nu uita ca te poti extinde si spre editarea video!
 
In al doilea rand, unii oameni chiar nu au timp de cumparaturi fiind ancorati in job-ul lor care-i suprasolicita. Astfel rasare o noua oportunitate: personal shopper! Fie ca alegi sa ii consiliezi in alegerea hainelor/tinutelor sau, pur si simplu, le vei face cumparaturile contra unui tarif prestabilit, tu vei iesi in castig! Important e sa fii consecvent si sa le mentii interesul starnit cu promotii disponibile de care ei oricum nu au timp sa afle.
 
Daca ai permis, atunci ajungem la a treia sugestie. Sofer independent pentru oamenii care au nevoie de cineva care sa-i conduca pe ei, copiii lor, parintii sau/si bunicii. Desi exista numeroase servicii de transport la care se poate apela in prezent, unii oameni prefera sa aiba propriul om cu care isi mentin o legatura stransa. Vor pe cineva cu care schimba mai mult de un ,,buna ziua". Daca vei reusi sa castigi increderea mai multor clienti, atunci vei putea sa iti obtii statutul de persoana juridica si vei avea tu soferii tai care se vor ocupa de transportul clientilor tai. 
 
In ultimul rand, daca stai in mediul rural sau ai o bucata mai extinsa de pamant in oras sau ai un spatiu de locui mai mare, poti incerca afacerea cu flori in ghiveci! Poti obtine usor pana la 30.000 de euro pe an! Din ce in ce mai multi clienti apreciaza florile care nu sunt taiate, ci au un ciclu de viata mai mare. Florile in ghiveci ar putea reprezenta viitorul tau succes! Depinde doar de tine si de determinarea cu care vrei sa pornesti pe drumul antreprenoriatului!
 
Noi iti dorim succes!  


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri acasaidei de afaceri cu bani putiniafacere de acasaidei de afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.03 din 5 - 30 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]