Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 beneficii pentru un business profitabil dar si pentru propria persoana

de Teo Manole 09 Mar. 2016 2266
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se vorbeste mult in ultimul timp despre echilibrarea vietii de familie cu cea dedicata afacerii sau carierei. Acest echilibru este foarte important si pentru afacere dar si pentru viata de familie.

De asemenea, strategiile de echilibrare a vietii de familie cu cea personala aduc multiple beneficii si pentru manageri si pentru angajati, dintre care cele mai importante sunt urmatoarele:

1. Calitatea mai buna a vietii.

O persoana care are timp atat de familie, cat si de cariera se simte mai multumita, stiind ca a reusit pe ambele planuri. Lipsa stresului si a extenuarii ii permite sa se bucure atat de orele dedicate serviciului, cat si de cele petrecute cu familia.

Progrese in cariera si o mai mare satisfactie in munca. Echilibrul intre munca si viata de familie ii permit angajatului sa se detaseze de rutina zilnica si sa priveasca spre viitor. in lipsa presiunii zilnice, o persoana isi poate planifica mai usor pasii pe care vrea sa ii urmeze in cariera si are energia pentru a-si atinge obiectivele. Satisfactia in munca creste odata cu progresul realizat in cariera.

2. Stare de sanatate fizica si mentala mai buna.
Satisfactiile pe plan personal si profesional intaresc increderea in sine si aduc optimismul pentru a progresa pe plan personal si profesional.

3. Venituri mai mari si beneficii asociate acestora.
Persoanele satisfacute de cariera si de viata de familie inspira incredere si optimism. Aceste persoane sunt mereu pline de energie si reusesc sa ii mobilizeze pe ceilalti. Nu e de mirare ca avanseaza repede in cariera si fac fata provocarilor noi.

4. Mai mult timp pentru propria persoana.
Echilibrul in viata personala si in cariera inseamna mai putine griji, mai putin stres si disponibilitate pentru a acorda mai mult timp propriei persoane.

De multe ori, atunci cand suntem obositi fizic si mental de responsabilitatile de la serviciu si de cele din familie, uitam de noi. Hobbyurile devin o amintire din tinerete si ne gandim cu nostalgie la timpurile in care cele mai dificile decizii erau despre ce sa vorbim la o intalnire sau cu ce sa ne imbracam.




Tags: afaceriafacereechilibrumuncaviata de familie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]